Hogyan és mikor kezdtétek a bilire szoktatást? Milyen a kisbugyis módszer?
Az én fiam 3 éves lesz jövő hónapban,próbálkozunk a leszokással,nehézkesen.Már tavaly is próbáltam de nem igazán ment.Most napközben pisil a vécébe de nem szól,én viszem bizonyos időközönként,meg mondom neki,hogy pisiljünk.Van rajta pelus,mert próbáltuk a kisbugyis módszert,hát egy nap 3-szor biztos öltöztettem,nem szólt hogy pisilni kell,becsurgatott,hiába volt előtte 5 perccel pisilni.Udvaron nincs lehetőségünk itthon kint lenni,mert panelben lakunk,csak hétvégenként a nagymamánál,ott bugyi van rajta,múlt héten kint pisilt a bokorba, mikor játszott, többször is,de ha szólva volt neki, csak akkor.Jól be is kakilt.
Szeptemberben ovi,remélem leszokik valahogy most nyáron!Sokszor már nem tudom mit csináljak vele,adtam rá már leszoktató pelust is,hátha az jobban ösztönzi,de nem látok különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!