Anyatejes babáknál mindenki megvárta a 6 hónapos kort, és csak akkor kezdtétek meg a hozzátáplálást?
5,5 hónapos volt a fiam, amikor először kapott almát, mert már szó szerint kinézte a szánkból a kaját :)
Azon a 2 héten szerintem már nem múlik semmi.
De van olyan, aki 5 hó 29 naposan még tiltakozik a hozzátáplálás miatt, 2 nappal később meg elkezdi...
Köszönöm szépen a válaszokat!
5 és fél hónapos a lányom, és pár napja elkezdtem neki adni az almát. Úgy érzem nem elég neki már a tejem. Pár kanállal kapott csak, de úgy ette, mintha mindig is ez lett volna a fő tápláléka. Sokszor már a mi szánkból is kinézi amit eszünk, iszunk.
Fiamnál-aki 11 éves lesz-elkezdtem 3 hónaposan, 1 évesen ekcémás lett, lehet nem attól, de hogy nem tett h jót az tutui. Ráadásul tök felsleges volt elkezdeni, 21 hós koráig ciczett.
A kicsinél- aki most 21 hónapos- szigrúan megvártam a 6 hónapos és akkor kedzetm el. még szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!