Miért csak két naponta fürdetik sokan a babáikat?
Én sem értem miért jó, de több helyen olvastam.
Mi minden nap fürdetjük pici kora óta és nagyon élvezi a pancsolást.
6 hós kisfiú anyuja
Ajjaj. Szóval csak a rutin miatt? Te csak a rutin miatt fürdesz? Vagy te is kihagysz 1-2 napot? Téves elképzelés az is, hogy a köldökcsonkot nem érheti víz. Ez nem igaz. Érheti, csak áztatni nem szabad. Az én fiaimnak kb 2 hetesen esett le. Két hétig ne fürdettem volna?
Valamint: az én gyerekeim is a szoba hőmérsékletéhez voltak/vannak öltöztetve, ennek ellenére, szopi közben a nagy "munkától" megizzadt a kis fejük. És, mint említettem, nem csak a kosz leszedése a lényeg....
Én nem pontozok le senkit. Engem annál inkább... De akkor is így érzem.
És senki nem mondta, hogy Édesanyád igénytelen lenne.
Bocs az offért!
Valszeg amiatt, h ilyen pici gyerek elvileg nem koszos.
Gyakorlatilag én magam napjában kétszer zuhanyzok, a gyerekemet sem tudnám fürdetés nélkül lefektetni. A rugiban esténként érzem, h "ragacsos" a talpa, a kezét mindig "eszi", néha a nyakába folyik a kaja, és persze a popsitörlő sem biztos, h mindent leszed.
Ezen kívül persze a napi rutin is fontos.
Mi minden nap fürdetjük, az első naptól fogva. Összesen talán két nap maradt ki, egyszer azért, mert a dédinél nem akartam a hideg fürdőben (nagykádban) fürdetni, egyszer meg szegénykém nem tudott a hasfájástól aludni se éjjel, se nappal túl sokat, este bealudt, amikor fürödtünk volna, így sajnáltam felébreszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!