Szerintetek a szoptatás akarás kérdése?
Én sem gondolom, hogy nem akartam, nekem mégsem sikerült. 3 hétig szoptattam de egyáltalán nem volt tejem, addigra már több mint fél kilót fogyott a fiam és teljesen kiborult ha csak az ölembe vettem szopizni mert semmi tej nem jött. Utána még fejtem 2 hónapig 3 óránként (az elején még éjszaka is, utána már csak 1x) és alkalmanként 10-20ml-t sikerült kifejnem a kettőből, úgyhogy 2 hónap után feladtam mert nem láttam értelmét a küzdelemnek.
Többféle teát ittam, homeós bogyókat szedtem de egyszerűen nem lett tejem. Szóval szerintem nem csak akarás kérdése.
nem
ha így lenne szinte mindenki addig szoptatna ameddig akarna, mert szerintem a legtöbben akarnak
én is akartam nagyon nagyon akartam, és emellett bevetettem minden elérhető praktikát, de így is csak 4 hónapig volt majdnem kizárólagosan anyatejes a babám (este kellett tápszer kiegészítés) aztán még 2 hónapig tudtam neki adni reggel este anyatejet
pedig ha valaki igazán akarta az én voltam
az akarás sajnos édeskevés
12:02
Probléma esetén a megfelelő segítség, védőnő, gyerekorvos pozítív hozzáállása nagyon fontos.
És az élállandó méregetés, számolgatás sem tesz jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!