1 éves a lányom, elmehetek szilveszterezni?
Figyelt kérdés
Eddig úgy volt hogy itthon leszünk de kislányom keresztanyja hívott minket hogy menjünk el hozzájuk töltsük ott a szilvesztert, azt mondta vigyem a lányom is de nem akarom, mert a hangzavarban nem tudna aludni.
Anyósom mondta nyugodtan menjünk ő vigyáz rá itthon, de olyan lelkiismeret furdalásom van e miatt
Ti elmennétek?
2010. dec. 28. 11:04
11/14 anonim válasza:
szerintem is menj el.mi is mennénk,csak sajnos a fiam nélkülem(16 hós)nem alszik el,de mire elalszik ált 10-11.akkor meg már nem megyek sehova.
neked is jár a kikapcsolódás évente 1x.jó bulizást
12/14 anonim válasza:
szia! ha anyós és a kislányod egyébként is jól megvan nélküled, akkor hajrá buli! gondolom a nagyi ismeri már a kicsi szokásait, gond nélkül le tudja fektetni, nem ijed meg, ha éjjel felsír. akkor meg miért maradnál otthon? :)
13/14 anonim válasza:
Szia! Én ugyanilyen voltam mint te. Most már 21 hónapos a lányom és rájöttem csak úgy tudok kikapcsolódni hogy rábízom olyanra / anyukám, apukám/ akiknél tudom hogy jó kezekben van. Előtte nekem is mindig lelkiismeret furdalásom volt, de most már szó nélkül rájuk merem hagyni mert kell ennyi kikapcsolódás! Simán mennék a helyedben, én itthon fogok aludni :) mert sosem megyünk a férjemmel, normális hely nincs a környéken, bulizni meg mi nem szoktunk.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! BUÉK mindenkinek
2010. dec. 28. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!