Milyen szívószálas poharat ajánlanál?
Nekünk is van a szívó szálas minden változata.A kislányom szereti, én nem.Tönkre mennek gyorsan a szívószálak.Jó ez a ráhajtós, nekünk micky egeres van (1500ft, kb 4dl), másik micky egeres, rá kell húzni a végére a kupakot, ez nem jó.
De aminek vissza lehet hajtani a végét az üvegbe az sem rossz!A rápattintós tetejű könnyen leesik, a csavaros jobb!
De én a kulacsra esküszöm!
Nekünk is Canpol van, szerintem nagyon jó. Ebből issza a vizet a lányom, így nem kell a tisztítással extrán vacakolni, mintha mondjuk cukros gyümölcslevet inna belőle. Gyümilevet, teát, ilyesmit pohárból iszik.
Már egy éve használjuk ezt a szívószálas canpol-t, semmi baja, nagyon jó állapotban van, és a szívószál része is.
Kedves első!Olyan Nuby poharat amilyet ajánlottál,találtam a Vaterán 2000 szállítással. -új :) -Remélem nekünk is beválik..
Egyébként miért írnak 12hónapot ajánlott kornak?A kicsim 9lesz,de tök jól csinálja.Lehet tőle baja?Esetleg ilyen korban még túl sok levegőt nyelnek vele?Merjem használni már?Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!