Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja ezt velem? Már...

Miért csinálja ezt velem? Már a hajam tépem! SOS

Figyelt kérdés

2 és fél hónapos a kisfiam! 3 4 hetes kora óta elalszik magától. Mostanában, ha berakom a kiságyba napközbe térülök fordulok és már alszik is, de minden este kikészit! Elalszik 5 perc múlva felébred és visit!!! Megint elalszik megint felébred!! Kivagyok már! Már bebugyoláltam, "megtömtem" cumit adtam, ringattam (de ez az amit teljesen "elitélek", mert ha megébred megijed hogy nem a kezembe van,hisz ott aludt el)...már mindent próbáltam semmi nem jön össze!

Lehet azért ilyen mert napközbe "túlalussza" magát?

De hát neki még egész nap kéne aludnia nem??

Segitsetek! SOkat várok el?

2010. dec. 27. 23:43
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom a fölre rakni sajnos mert nagyon hideg a föld! padlószőnyeg és szőnyeg és arra pléd, hideg van akkor is! Nincs egész nap a kiságyba, csak ha látom hogy ásit akkor berakom, és elalszik magától!

de amugy a pihenőszékbe, a nagyágyon van nagyon sokat...!

Meg persze a kezünkbe...

Hasa nem fáj, a legeléjén fájt, és nem tekereg, nem rugalózik, meg azt a sirását ismerem mikor fáj vmilye...

2010. dec. 28. 19:50
 22/23 anonim ***** válasza:

Komolyan ne haragudj, de nem bírom ki szó írás nélkül!!!!

2.5 hónaposan a gyerek nem szokik rá még semmire!!!!!!!!!!!!! Miért szülted???? Azért, hogy csendben legyen a kiságyban???? RÁD van szüksége!!! Ha kell egész éjjel aludjon a kezedben, azért szülted, hogy törődj vele. Egyébként biztos vagyok benne, hogy a hasa fáj. Próbáld ki a Viburcol kúpot. Az én kisfiam attól aludt. Vagy Panadol, Nurofen 3 naponta felváltva. Vagy vidd orvoshoz.

2010. dec. 29. 00:07
 23/23 anonim ***** válasza:
Ezt a "miért szülted?" költői kérdéseket fejezzétek már be! Akkora bunkóság ilyet írni...
2010. dec. 29. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!