Miért csinálja ezt velem? Már a hajam tépem! SOS
2 és fél hónapos a kisfiam! 3 4 hetes kora óta elalszik magától. Mostanában, ha berakom a kiságyba napközbe térülök fordulok és már alszik is, de minden este kikészit! Elalszik 5 perc múlva felébred és visit!!! Megint elalszik megint felébred!! Kivagyok már! Már bebugyoláltam, "megtömtem" cumit adtam, ringattam (de ez az amit teljesen "elitélek", mert ha megébred megijed hogy nem a kezembe van,hisz ott aludt el)...már mindent próbáltam semmi nem jön össze!
Lehet azért ilyen mert napközbe "túlalussza" magát?
De hát neki még egész nap kéne aludnia nem??
Segitsetek! SOkat várok el?
Szia!
Már több kérdésnél leírtam, hogy velünk és egy-két ismerőssel mi történt. Rendszerint 2,5-3 hónapos korukban a babáink ugyanezt csinálták!! Két hétig. Azóta semmi. Nem jöttünk rá mi sem, hogy mi lehet a baj, de elmúlt.....magától!!! Kitartás. És mindig próbáld úgy csinálni, ahogy szoktatni akarod, és ha nem megy, csak akkor próbálj ki valami mást, de csak aznap, másnap megint úgy, ahogy később is szeretnéd!
Szia!
Mintha rólunk írtad volna a kérdésedet... a kislányom ugyan ezt csinálta, bár ő 6 hónaposan kezdte ezt. Egyszerűen nem akart aludni se nappal, se éjszaka. Végül rájöttem, hogy a babák nem alszanak hogyha túl fáradtak. ez így hülyén hangzik, de így van. Napközben nem aludt szinte semmit (max egyszer 20!!! percet) és este 2.5 órát altattam. Előtte szépen elaludt, egyedül.
Nagyon kivoltam tőle, teljesen magam alá kerültem, én se aludtam éjszaka se szinte semmit, mert volt hogy 8 szor felkelt.
Szóval a túlalussza magát szerintem nem igaz.
szia
nem lehet hogy hasfájós a babád és azért sír?lehet egyszerűen érzi rajtad hogy ideges vagy.Ne "tépd a hajad "próbálj vele nyugodt és türelmes lenni,mert megérzi,ha nem vagy az.
2,5 hónaposan még egész nap a kiságyban van? Napközben vedd ki belőle, teríts plédeket a földre, rakd le kicsit, hagy nézelődjön, probálkozzon, ne aludjon egész nap a kiságyban!
És bizony estére lehet hogy a hasa fájdul ám meg!! Nézd meg, nem húzogatja a lábacskáit, nem görcsöl? A hasfájás általában este szokott problémát okozni a babáknak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!