Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózok és hullik a hajam,...

Fogyózok és hullik a hajam, törik a körmöm, miért történik ez velem?

Figyelt kérdés
Nagyon drasztikusan fogyózok, de odafigyelek h a szervezetem mindent megkapjon csak egészséges ételeket-italokat eszek és nagyon jol érzem magam, viszont a hajam rettentően hullik és a körmöm is töredezik pedig minden vitaminból eszek ami szükséges neki és Revalidot is szedek ami nagyon jó volt de most mostam meg a hajam és észrevettem h megint hullik
2009. márc. 14. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
valószínűleg a drasztikus fogyókúrától van. lehet, h a lelked jól érzi magát, de a tested tuti nem, így jelez, hogy valami nincs rendben. alakítsd át az éhezést egészséges életmóddá!
2009. márc. 14. 16:06
 2/8 A kérdező kommentje:
de minden vitamint megadok a szervezetemnek
2009. márc. 14. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem viszel be elég vitamint a szervezetedbe!Egyél több gyümit,és zöldséget!
2009. márc. 14. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Mit eszel a fogyokura alatt?
2009. márc. 14. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:

"de minden vitamint megadok a szervezetemnek"

Vigyázz mert a gyógyszertári multivitaminok nagyon kis dózisúak, gyakorlatilag nyugdíjasoknak vannak kifejlesztve.

Nézz utána a [link] -n a Multi-x nevű multivitaminna és próbáld meg azt. annál jobb nincsen

2009. márc. 14. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:
rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket és szénhidrátot szinta semmit (de csak szinte) szedek revalidot és zsírégetőt meg metal dieta shake-t napi 1X
2009. márc. 15. 12:11
 7/8 anonim válasza:
mindenképpen csináltass egy vérvételt.amikór én drasztikusan lefogytam nagyon sok hajam kihukllott.sőt kétoldalt kezdtem kopaszodni.csináltattam vérvételt és kiderült hogy a vas háztartásam kiürült.olyan alacsony lett hogy 3 hétig minden nap jártam a körzetihez ő adta be vénásan a vasat jó nagy dózisban.mostmár fogyókúra mellé autómaticusan szedem a vasat.
2009. márc. 15. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
vitamin- és ásványianyaghiány áll fenn, amint feljebb írták.
2009. márc. 18. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!