Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eleget eszik 5 hónapos babám?

Eleget eszik 5 hónapos babám?

Figyelt kérdés
Napi 4szer eszik tápszert150ml. egy üveg bébiétel egy üveg gyümölcs jelenleg 8kg 5dkg 150ml tea 150 almalé ez volt a mai menü
2010. dec. 27. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Eleget, bár nálunk ennyi ital nem fogy el egy nap, de tej és bébiétel kb ennyi. Nálunk ugy van hogy reggel este 200-210 tej közben gyümölcs babapiskótával utána köv evés bébiétel. Kb 160 tea megy el egy nap. 5 és fél hónaposak vagyunk.
2010. dec. 28. 08:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja mondjuk az "eleget" elég relatív, nem minden babának egyforma az igénye, de az én kislányomhoz képest eleget eszik a tiéd is...
2010. dec. 28. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:

lányom 6-szor eszik átlag egy nap. anyatejet vagy tápszert. egy adagja 100-120ml. de van hogy csak 70-80millit eszik. mégis szépen növekszik.igaz ő koraszülött, így karácsony előtt volt 6150g.

szerintem jó étvágya van a babádnak, eleget eszik :)

2011. jan. 2. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Eleget eszik, de szerintem az egyik folyadék helyett próbálj meg inkább vizet, ne igyon annyi édeset, mert majd ha kibújnak a fogai ez káros lesz, és akkor már nehezen szoktatod le róla.De enni eleget eszik.Jó nagy baba:))
2011. jan. 2. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!