Van itt olyan anyuka, akinek a babája nem alszik eleget? én fiam most lett 9 honapos, nappal csak mx 1,5 vagy 2 orát alszik kétszerre. éjjel csak 10-et, de abbol is fél óránként fennt van. Ez joval elmarad az átlagtól ugye?
Figyelt kérdés
ilyenkor 14 ora alvásra lenne szükségük,tudom,hogy ez eltérö lehet,de az enyém nyügös is sehol nincs el állandóan ordit,de aludni nem akar.mit tegyek?már nem birom,semmit nem tudok csinálni,mert soha sehol nincs el.2010. okt. 5. 08:52
1/3 anonim válasza:
Szia!Kisfiam 9 és fél hónapos,mintha róla irtál volna.Reggel 6-6.30 körül ébred,9.00 körül elalszik 1 órára.Délután ismét alszik 1 órát,olyan 14.00 óra körül.Az éjszaka este 8-kor rakom le,és reggel 6 körül már fent van.
Éjszakai ébredések számát nem tudom pontosan,de nagyon sok,van,hogy 20-30 percenként ébred.Ilyenkor megitatom és alszik tovább,vagy van,hogy a cumi is elég.
Szerintem nála ez már egy rossz szokás,ez a gyakori ébredés.
Napközben ő szerencsére nem nyügös,elmászkál,sokat áll,úgy kapaszkodva lépeget,játszik a tesókkal.
2/3 anonim válasza:
Az én 8 hónapos lányom van, hogy nappal csak 30 percet alszik, de van, hogy 2 órát alszik 2-szer! De az éjszakát végigalussza, nagy ritkán megébred, de vissza is alszik cumival, vagy ringatással.
3/3 A kérdező kommentje:
hát éjszaka ugyahogy alszik nekem is este 8 max.fél 9 töl reggel 6 fél 7 ig,de van hogy egy éjszaka tizszer is felébred,csak ugy alszik vissza,ha fogom a kezét,mi eggyütt alszunk.na de nappal,nagyon nyügös szok lenni,és nem akar aludni
2010. okt. 5. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!