Miert szoktatok valakit lepontozni Anyukak? Jogosan, haszontalan valaszert, vagy hasznos, de nem szimpatikus valaszert?
Haszontalan valasz nekem azt jelenti, ami nem a kerdesre valasz, hanem csak szimplan beszologatas, kotekedes, vagy elvonatkoztatott litania valami egeszen masrol.
Viszont latom, hogy sok ember itt olyan valaszt is lepontoz, ami teljesen a kerdesnek megfelelo, csak eppen nem neki tetszo.
Te melyik tipus vagy?
(Nyilvan annak szol a kerdes, aki szokott fel-leszavazgatni, aki nem, azoknak nem kell valaszolnia, hiszen nem tud.)
3. vagyok
és engem most miért pontoztatok le?
Én bosszúból. :D
Ahogy most engem is lefognak.
Tessék, ha vennétek a fáradtságot, kedves lepontozók, akkor elolvasnátok a válaszadáskor megjelenő felső sorokat, többek között ez van benne:
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
Na miről szól a pontozás? VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁSRÓL.
Értelmetlen, haszontalan, bunkó válaszért szoktam nyomni pirosat, de amúgy nem jellemző.
Amúgy annak mi értelme van, hogy bárki pontozhat bárkit? Nem lenne úgy jobb, ha csak a kérdező tehetné?
Mert akkor ha úgy tartja kedvem, megnyitom az össze kérdést és mindenkit lenyilazok. Vagy azt nem lehet?
Bocsi az off-ért, bár félig a témába vág :)
ma 21:22-es, én meg téged sajnállak, vagyis nem, pont letojlak. :P
te ismersz? nem, akkor mit sajnálkozol, faék...
Koszonom a valaszokat!
Ne vitazzatok, nem er ez annyit.
A kovetkeztetest levonom: nem velunk van a baj.
Jol csinalja az, aki valoban azt nezi, hogy hasznos-e a valasz, vagy sem, nem azt, hogy szimpatikus-e, vagy sem.
Merthogy alapvetoen a zold-piros kezecskek felett ez jelenik meg: hasznos - nem hasznos.
DE!
Megneztem es tenyleg szerepel az a mondat a kommentiras elott, hogy "Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
Tehat az is jol csinalja, aki unszimpatia miatt pontoz le egy valaszt, merthogy a gyakorikerdesek.hu erre utasitja, felhatalmazza.
Osszessegeben akkor mi szivjuk itt egymas veret a jogtalan lepontozas miatt, a masik fel meg jogosnak erzi a lepontozast, hiszen mindenkinek joga van nem szimpatizalni egy valasszal es mivel az oldal karbantartoi kulon kerik, hogy igy tegyen igyhat le is pontoz. Jogosan.
Akkor viszont egyetlen baki van itt: rossz jelmagyarazat van irva a kezecskekhez.
Miert nem irjak inkabb azt, hogy TETSZIK - NEM TETSZIK?
Azert jobb a tudat, hogy nem haszontalan, rossz valaszt irunk, ha esetleg lepontoznak, csak siman olyat, ami nem mindenkinek szimpatikus.
Mert a haszontalan valasz titulus egyenlo azzal, hogy hulyeseget irok, a nem szimpatikus meg csak siman nem tetszo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!