Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert szoktatok valakit...

Miert szoktatok valakit lepontozni Anyukak? Jogosan, haszontalan valaszert, vagy hasznos, de nem szimpatikus valaszert?

Figyelt kérdés

Haszontalan valasz nekem azt jelenti, ami nem a kerdesre valasz, hanem csak szimplan beszologatas, kotekedes, vagy elvonatkoztatott litania valami egeszen masrol.

Viszont latom, hogy sok ember itt olyan valaszt is lepontoz, ami teljesen a kerdesnek megfelelo, csak eppen nem neki tetszo.

Te melyik tipus vagy?

(Nyilvan annak szol a kerdes, aki szokott fel-leszavazgatni, aki nem, azoknak nem kell valaszolnia, hiszen nem tud.)

2010. dec. 27. 22:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

3. vagyok

és engem most miért pontoztatok le?

2010. dec. 28. 12:04
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Én bosszúból. :D

Ahogy most engem is lefognak.

2010. dec. 28. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Tessék, ha vennétek a fáradtságot, kedves lepontozók, akkor elolvasnátok a válaszadáskor megjelenő felső sorokat, többek között ez van benne:

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"

Na miről szól a pontozás? VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁSRÓL.

2010. dec. 28. 14:47
 14/19 anonim ***** válasza:

Értelmetlen, haszontalan, bunkó válaszért szoktam nyomni pirosat, de amúgy nem jellemző.

Amúgy annak mi értelme van, hogy bárki pontozhat bárkit? Nem lenne úgy jobb, ha csak a kérdező tehetné?

Mert akkor ha úgy tartja kedvem, megnyitom az össze kérdést és mindenkit lenyilazok. Vagy azt nem lehet?

Bocsi az off-ért, bár félig a témába vág :)

2010. dec. 28. 15:00
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
52 %-os! és miért akarsz rajtam bosszút állni? azt sem tudod ki vagyok? itt dühöngöd ki magad? csak sajnálni tudlak...
2010. dec. 28. 21:22
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

ma 21:22-es, én meg téged sajnállak, vagyis nem, pont letojlak. :P

te ismersz? nem, akkor mit sajnálkozol, faék...

2010. dec. 28. 22:44
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
jaj, de egyszerű vagy, most nézem. nem baj, hogy a kérdésre válaszoltam, nem a TE kifakadásodra? édes istenem...
2010. dec. 28. 22:50
 18/19 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Ne vitazzatok, nem er ez annyit.

A kovetkeztetest levonom: nem velunk van a baj.

Jol csinalja az, aki valoban azt nezi, hogy hasznos-e a valasz, vagy sem, nem azt, hogy szimpatikus-e, vagy sem.

Merthogy alapvetoen a zold-piros kezecskek felett ez jelenik meg: hasznos - nem hasznos.

DE!

Megneztem es tenyleg szerepel az a mondat a kommentiras elott, hogy "Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"

Tehat az is jol csinalja, aki unszimpatia miatt pontoz le egy valaszt, merthogy a gyakorikerdesek.hu erre utasitja, felhatalmazza.

Osszessegeben akkor mi szivjuk itt egymas veret a jogtalan lepontozas miatt, a masik fel meg jogosnak erzi a lepontozast, hiszen mindenkinek joga van nem szimpatizalni egy valasszal es mivel az oldal karbantartoi kulon kerik, hogy igy tegyen igyhat le is pontoz. Jogosan.

Akkor viszont egyetlen baki van itt: rossz jelmagyarazat van irva a kezecskekhez.

Miert nem irjak inkabb azt, hogy TETSZIK - NEM TETSZIK?

Azert jobb a tudat, hogy nem haszontalan, rossz valaszt irunk, ha esetleg lepontoznak, csak siman olyat, ami nem mindenkinek szimpatikus.

Mert a haszontalan valasz titulus egyenlo azzal, hogy hulyeseget irok, a nem szimpatikus meg csak siman nem tetszo.

2010. dec. 28. 23:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Tökéletesen igazad van! Talán egyszer valaki veszi a fáradtságot és megírja nekik.:) Addig mancsolunk. ;)
2010. dec. 28. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!