Kislányom sokat betegeskedik. Most 8 hónapos, és ajánlották, hogy adjam neki a Forever cég aloe vera géljét immunrendszer erősítés céljából. Más is adja/adta a gyerekének?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam, de egy korty után kiütötte a kezemből. Hogyan tudnám mégis beadni neki? Esetleg az ennivalójába belekeverhetem? Úgy is megmarad a hatása?2010. dec. 27. 12:36
11/14 anonim válasza:
Én a 23:38 -as írója vagyok.Én továbbra sem javaslom a gél használatát pici babának,mert mint írtam,vesegondokat okozhat a későbbiekben.Mikro-biológus vagyok,nem a levegőbe beszélek.Ha mégis úgy döntesz,hogy adsz neki,minél rövidebb ideig,elsősorban a tél közeledtével,nagyon kis adagokban.És kizárólag csak olya t,amiből az aloint kivonták.Ez egy nagyon erős hasmenést okozó összetevő,hiszen egy növénynek is fenn kell maradnia a rossz viszonyok ellenére is.Nem véletlenül készítenek a tudósok kivonatokat a növényekből,meg nem az üzlet miatt,hanem hogy a növény mérgező részeit leválasszák.A gyógynövény önmagában lehet ugyanolyan méreg,mint bármelyik gyógyszer túladagolva,vagy indokolatlanul szedve.Tehát azokat is csak mértékkel és indokolt esetben.Remélem segítségnek fogadod amit leírtam.További jó egészséget.
12/14 anonim válasza:
OFF: A magam részéről nagyon köszönöm a 12.57-es válaszát, magyarázatát!! (Amúgy nagyon nyitott vagyok a természetes szerekre, de az óvatosság kisbabánál ez alapján indokolt.)
13/14 A kérdező kommentje:
Kedves 12:57-es!Nagyon köszönöm a tanácsodat!Tudod, ki ezt mond, ki azt és a hétköznapi ember, mint pl én fogalmam sincs melyik tanácsot fogadjam el. Azt tudom, hogy 3 hónapja egyik megfázásból a másikba esünk, rengeteg antibiotikumot elszedtünk, és 2-3 nap után visszaesünk. És ez nagyon kétségbeejtő!
Egyébként mindenkinek köszönöm szépen a válaszát!
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok mindannyiótoknak!!!!!!!!!
2010. dec. 31. 14:55
14/14 anonim válasza:
Köszönöm hogy kedves reakciókat kaptam végre a tanácsomra,mert sok helyen azt hiszik hogy csak okoskodni akarok.Annyit még megtudtam közben egy kedves barátomtól,hogy az aloin meg a vesére káros összetevő a Forever termékeiből ki vannak vonva.Én ennek ellenére is csak óvatosan ajánlom,egyébként az idei tél szeszélyessége miatt sajnos most sokkal intenzívebben támadnak a vírusok mint eddig,és a C vitaminon meg a védőoltáson kívül nem igazán hat rájuk semmi.Kisbabák immunrendszere meg még nem elég fejlett,nekik ilyenkor a közösség mellőzése lenne a legjobb,ha megoldható.Kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!