Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. homeopátia fülfájásra...

S. O. S. homeopátia fülfájásra? Meg akarja műteni kisfiam orrmanduláját az orvosunk! Mi nem szeretnénk! Vki mondta hogy létezik homeopátia erre a célra! De mi a neve?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 10:56
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

ne veszekedjetek!KÉRLEK!

Köszönöm a válaszokat!Elálltam a műtét mellől!Kiprobáljuk a homeopátiás módszert ha nem válik be akkor a cebion+bérescsepp-et!

2010. dec. 31. 07:12
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Rendben van.De ha a baj fokozódna,ígérd meg hogy azonnal orvos! Tudom,én csak egy kuruzsló biológus vagyok,de csak jót akarok a kicsinek,hidd el.
2010. dec. 31. 13:44
 13/26 anonim ***** válasza:
9%

Szia!

Ilyen esetben mindenképpen homeopátiás szakemberre kell bízni a gyógyítást, aki egy alapos vizsgálat után kiválasztja a megfelelő alkati szert.

Én tudok egy nagyon jó homeopátiás orr-fül-gégészt, de ő Fóton van: [link]

A kisfiammal voltam nála már 2x is és nagyon elégedett vagyok vele!

2011. jan. 3. 21:10
 14/26 anonim ***** válasza:
52%

Ja és van a homeopátiás orvosi tanácsadó szolgálat:

70-376-0606, hétköznap 9-17-ig lehet őket hívni, nagyon segítőkészek!

2011. jan. 3. 21:12
 15/26 anonim ***** válasza:
57%
De utána ne csodálkozz,ha mégsem gyógyul meg.Vagy egy laikusnak hiszel,vagy nekem.A te döntésed.De feltétlen írj majd a fejleményekről,mert szeretnélek segíteni.
2011. jan. 3. 21:36
 16/26 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekel, mert nálunk is hasonló a probléma.
2011. jan. 3. 22:11
 17/26 anonim ***** válasza:
Bioptron lámpa. Már az első kezelés hatására csökkennek a tünetek.
2011. jan. 3. 22:33
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
"Bioptron lámpa. Már az első kezelés hatására csökkennek a tünetek" Ez valóban igaz,mivel sejtszinten hat,így csökken a fájdalom.De tartósabb tünetmentességet csak a középső,ill.a legnagyobb készülék tud biztosítani,a kicsi hosszabb távon nem igazán.Ha viszont tartósan fennáll,mindenfajta kezelés ellenére,csak a műtét oldja meg a problémát,mint azt már bátorkodtam leírni,és kaptam is érte.
2011. jan. 3. 22:52
 19/26 anonim ***** válasza:
70%

A lámpa tényleg jó... egy darabig.

Engem megműtöttek 5 évesen, a három napos kórházazásból 3 hét lett, mert bevéreztem, de azt gondolom, hogy megérte. Igazából nagyon kevés emlékfoszlányom van róla, de arra tökéletesen emlékszem, hogy előtte mennyit szenvedtem...

Ha egy orvos meg akar műteni egy kisgyereket, azt valószínűleg nem unalomból teszi, ezt azért ne felejtsd el. Nem lenne könnyű az én gyerekemet odaadnom, de lehet, hogy neki ez a legjobb megoldás.

Az ő érdekeit nézd elsősorban, ne a sajátodat. Jobb lesz, ha 10 évesen kell kiszedni, amikor már jóval nagyobb?

15/L

2011. jan. 3. 23:08
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig, de láttam, hogy valaki írta a Lymphomyosot-t! Egy Heel termék, nagyon jó!!! A barátnőm gyerkőcének minden nátha a fülén köt ki, ők erre használják... A nyirokrendszert rakja helyre, nektek épp ez kell!!

Jobbulást!

2011. jan. 4. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!