A hozzátáplálás megkezdése milyen változást hozhat a baba emésztésében? Mi most kezdtük, az almán már túl vagyunk, a répát kóstoljuk, nem nagyon ízlik neki, gondoltam, egy alma-répalé koktéllal próbálkozom, csak félek, hohy ez nem nagyon hashajtó-e.
Figyelt kérdés
Eddig azt vettem észre, hogy picit többször kakil, mióta hozzátáplálunk.2009. jan. 25. 10:46
1/2 anonim válasza:
Azért kakil többet,mert a gyüm. és zöldség tartalmasabb,sűrűbb mint az anyatej vagy tápszer.Gyerek függő,hogy mennyire,de a s.répa,alma,banán,gesztenye,máj hasfogó.
2/2 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy mardt a napi egy kaki, csak eleinte nehezebben jött ki. Sokat erőlködött, nyomott, de kijött. Sokkal keményebb a kaki, de idővel beáll. Adj neki többet inni, és ne adj neki egymás után sok fogós kaját. Az alma, répa, banán fog.-bár babája is válogatja. Néha előjön a hasfájás.
És azért kakilnak többet, mert kevesebb mindent dolgoz fel ezekből a szervezete. Az anyatejet majdnem egészében feldolgozzák, a hozzátápit nem.
Inkább hasmenése legyen, mint székrekedése:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!