Valami kíméletes módszert porszívó-orrszívásra?
Figyelt kérdés
mivel lehetne elterleni a figyelmét?annyira sír közben hogy megszakad a szívünk:S
Még csak 8 hónapos,nem tudom neki elmagyarázni hogy miért kell és hogy utána jobb elsz neki...
2010. dec. 26. 16:31
1/5 anonim válasza:
A mi babánk idővel megszokta, most már tudja, hogy jobb lesz utána. (9 hós). Eleinte ő is nagyon visított.
2/5 anonim válasza:
Én bármivel eltudom terelni a figyelmét addig ameddig be nem kapcsolom a porszívót...Az orrszívás nem túl kellemes (én kipróbáltam) ezért nem nagyon lehet úgy semmivel se elterelni a figyelmét ha túlságosan is nagy pánikba van tőle.Persze közbe apuka bohóckodhat neki stb aztán hátha
3/5 Adnil25 válasza:
Szia, nálunk is ugyan ez volt a helyzet, azzal a különbséggel hogy apa nem igazán segített benne. Így én beletekertem egy plédbe és próbáltam a leggyorsabban megcsinálni, utánna még hagytam hogy megnézze az orrszívót, így a harmadik orrszívás után már hagyta hogy kiszívjam az orrát. Bár még mindig ellenkezik néha, már nem sír, és tudja hogy sokkal jobb lesz utánna.
Meg van hogy játszok vele egy kicsit hogy az arcocskáját is meg-meg szívom vele és az meg megmosolyogtatja.
De az is előfordulhat hogy a porszívó hangjától fél. Akkor viszont szoktatni kell hozzá.
4/5 A kérdező kommentje:
játszott vele,apa bohóckodik,már sokmindent bevetettünk de szegénykém úgy sír mint aki mindjárt el is ájul:(
2010. dec. 26. 17:30
5/5 anonim válasza:
Nekünk elektromos orrszívónk van, próbáltatok már ilyen fajtát? Vagy nektek nem vált be? (Porszívósat nem használtunk, úgyhogy azzal nincs tapasztalatom, de a Livinglab nálunk működik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!