Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szólt babátok a karácsonyi...

Mit szólt babátok a karácsonyi ajándékokhoz? Mennyi idős? Meséljetek!

Figyelt kérdés

Fiam 7 hónapos, a legjobban a tanuló kutyusnak örült, olyan aranyos volt, a brüm-brüm pálya is jó választás volt.

Sógornőmtöl kapott szimulátort, az is érdekes. ALig lehetett elaltatni úgy fel volt pörögve.

Nálatok mi volt a sláger?

2010. dec. 25. 11:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

12:08-nak!

Ne keseredj az én 7 hósom kapott egy bilit anyósomtól!!Na ehhez mit szólsz??Azt meddig kell még rakosgatnom!!Ráadásul én nem is akartam bilire szokatni hanem wc szűkítővel megtanítani wc-zni!(majd valamikor,de nem 7 hósan)Ja és tőlünk se kérdezte senki se,hogy mire lenne szüksége vagy,hogy mi mit gondolunk neki!Pedig sztem mi szülők tudjuk a legjobban ezt!Én ha nagymama vagy keresztszülő leszek egyszer tuti megkérdezem mire van szüksége a babónak!Pedig,hogy szerettem volna ha kap egy tanuló kutyust a fiam,a Tescoba akciósan 7 ezer ft volt,szerintem az nem olyan sok!Ráadásul a keresztszülőktől nagyábból ilyen értékű "hülyeségeket" kapott!

No mindegy!Amúgy nagyon tetszett neki a karácsonyfa meg a csillagszóró!

2010. dec. 25. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
1 éves kisfiam nagyon örült mindennek, amit kapott, azóta csak az új játékaival játszik!:) Kapott puha építőkockát, szintetizátort, autópályás szőnyeget, formabedobót, vonatpályát, sátrat.
2010. dec. 25. 15:55
 13/17 anonim ***** válasza:
6 hónapos a lányom.A nagyszülők kifosztották a Fisher Price-t!Kapott tanuló kutyust,sütifalót,gurulós hernyót,mászó micimackót,mókakockát.Mesés könyvet!!!Ennek viszont én nagyon örülök,mert szereti hallgatni ha olvasok neki:)!Egyenlőre még nem nagyon tud mit kezdeni a játékokkal,de figyelemelterelésnek jó,mert öltözni utál,így a sok zenéléssel el tudjuk terelni a figyelmét:D !De ha a fát meglátja,olyan édesen röpköd!!!Imádom!
2010. dec. 25. 16:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, csak most tudok írni, mert voltunk vendégségben, azután hozzánk is jöttek a keresztfiamék.

Örülök hogy sok szép mindent kaptak nálatok is a manók. Nálunk is egész nap csak az új játékokkal játszott.

12:08.az tényleg ne keseredj el. Pont ezen dolgok elkerülése érdekében, és minden babás barátnőmet/rokonomat felhívtam, hogy figyu van X ezer forintom mit vegyek, vagy a keresztfiamnál mondtam(van még 2 tesója), hogy van Xezer forintom 1 gyerekre vegyetek valamit, és kifizetem, mert ők tudják mire van szükség, és mi érdekli a fiaikat. Örültek is a játékoknak.

Mamáknak megmondtam hogy pl: ruhát, könyvet kérek , a másik helyett meg vettem én egy tanuló bocit, és ő kifizette.

Én nem voltam ilyen téren szégyenlős.

Azért bili durva... :-)

Volt itt karácsony előtt pár anyuka akik azt ecsetelték, hogy ilyen pici gyereknek minek ajándék, úgysem érti. Az igaz ,a karácsonyt még nem érti, de igenis ilyen pici korban is tudnak örülni az ajándékoknak. Annyira jó volt látni az arcát, ahogy örül...

És tőle is kaptam egy nagyon szép ajándékot, este fél 10-től- fél 6 ig aludtam, nem is emlékszem mikor aludtam 8 órát egyhuzamba ébredés nélkül. ( éjjel 1_*teázni felkelt idáig, meg 4 kor szokott enni) :-))))

Kellem KArácsonyt Nektek, és a babáknak, köszönöm a válaszaitokat.

2010. dec. 25. 19:53
 15/17 anonim ***** válasza:

11 hós fiam van. Nálunk már 23-a óta karácsony van, ma fejeztük be a sok vendégeskedést meg ajándékozást. Minden nap úgy fel volt pörögve, hogy észre sem vette, hogy álmos, de amikor vízszintesbe tettem és kijöttem a szobából, mire becsuktam az ajtót, már aludt. Egész éjjel egy mukkja sem volt, olyan mélyen aludt.

A keresztanyjáéktól kapott kisruhát, utazóágyat matraccal, állatos mesekönyvet, szuper kutyust ( [link] Minden napra egy mese meséskönyvet, 2 habszőnyeget, babatévét, műszerfalas készségfejlesztő játékot, másik számos-állatos-zenélő-villogó készségfejlesztő játékot, labdát, zenélő bilit, műanyag afrikai állatokat.

A szuper kutyus tetszik neki a legjobban, meg az állatos meséskönyv, de mindennel nagyon jól eljátszik,az afrikai bóvliállatokat meg a bilit kivéve, amiről már „szerencsésen” sikerült is leesnie:(((

2010. dec. 26. 22:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi az anyósoméknál karácsonyoztunk, olyan olasz családosra sikerült. Összesen 10-en voltunk szenteste, kislányom (1 éves), anyósom, a lánya és az ő férje, az ő szülei és az öccse, meg a két unokatesó, 3,5 éves és 3 hónapos kisfiúk. Egyedül nevelem a kislányomat (özvegy vagyok), így egyáltalán nincs hozzászokva ekkora "tömeghez" és hangzavarhoz. Így az volt a legnagyobb élmény, hogy ennyi ember közt lehet. Ráadásul így egyszerre kapta meg az összes ajándékot, de leginkább az foglalkoztatta, hogy hogyan tudná az összes díszt megkaparintani a karácsonyfáról. Egész nap egy pillanatra se lehetett levenni a szemünket róla. A gyerekeket inkább egymás ajándékai érdekelték, eleinte a sajátjukkal nem is nagyon foglalkoztak, pedig tényleg nem egy korosztály. Kislányom annyira felpörgött a sok új élménytől, hogy csak este 11-kor sikerült elaludnia. Másnap nyugodtabb körülmények között már nagyon jól elvolt az új játékaival. Eddig egy beszélő könyv a sláger, én már lassan fejfájást kapok tőle :))))
2010. dec. 27. 13:47
 17/17 A kérdező kommentje:
MOst láttam, hogy írtatok, örülök, hogy jól sikerült nektek is a karácsony! Most kezdtem el gondolkozni azon, hogy a játékokat 3 részre osztom, és heti forgásba rakom ki, mert a karácsonnyal annyi játék lett... :-)
2011. jan. 6. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!