Mit szólt babátok a karácsonyi ajándékokhoz? Mennyi idős? Meséljetek!
Fiam 7 hónapos, a legjobban a tanuló kutyusnak örült, olyan aranyos volt, a brüm-brüm pálya is jó választás volt.
Sógornőmtöl kapott szimulátort, az is érdekes. ALig lehetett elaltatni úgy fel volt pörögve.
Nálatok mi volt a sláger?
Szerintem tök jók lesznek azok az ajándékok pár hónap múlva (trambulin meg a lego). Én örülnék neki a helyedben, ezek elég drágák, és hiába most tárolnod kell, de milyen jól fog jönni. Nyáron már simán ugrál rajta a babád, a legot is másfél évesen már használhatja.
Az én lányom 2 éves, kapott egy csomó duplot, nagyon örül neki, egész nap építünk :)
Kapott Bogyó és Babóca mesekönyveket is, már olvastunk is sokat :)
Édes volt, ahogy bontogatott, mindent ő bontott ki, még a mi ajándékainkat is.
A 2 hónaposom is kapott ajándékot, de ő jobban örült annak, amikor megszoptattam :)
18hónaposom fa vasútszettet kapott fa puzzle-lal, csillogó szemmel játszott vonat-szerencsétlenségeket, a puzzlet csak nézegette, de azok is tettszenek neki(nem mertem levenni a fóliát)
Nagyszülőktől ütős hangszert kapott, annak elhagyta a lakáson belül az ütőjét, de az élvezeti értéke maradt.
9:30kor dölt ki a kicsi, addig játszott. Bár neki a lehetőség, hogy kicsit többet rosszalkodhatott tetszett a leginkább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!