1 év körüli babád karácsonyi ajándékát becsomagolod majd, hogy széttéphesse vagy csak úgy teszed a fa alá?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 13:27
1/8 anonim válasza:
Csomagolás. Kisfiam tavaly volt 10 hós karikor, jobban tetszett neki a csomagoló papír mint az ajándék:)
2/8 Bea24 válasza:
Naná, hogy becsomizom. :D Úgy az igazi.
3/8 anonim válasza:
Babát vettem neki,aminek nincs doboza és becsomagoltam neki!Fog még kapni valamit és azt is befogom!Had tépkedjen! :D
4/8 anonim válasza:
Egy ajándék se az igazi csomagolás nélkül.
6/8 anonim válasza:
Természetesen becsomizom,tényleg úgy az igazi!
7/8 anonim válasza:
becsomagolom szerintem a tépkedést jobban fogja élvezni mint a játékot!
8/8 anonim válasza:
Naná :)
Idén is ahogy tavaly is (akkor volt 6 hónapos) csillogós papírt vettem. Az ajándék annyira nem érdekelte, a papírt viszont cipelte magával alig bírtam tőle elvenni. :) Remélem idén már az ajándék is érdekelni fogja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!