Tejfehérje érzékenységben szenvedő babák anyukái. Van valaki hasonlóhelyzetben? Bővebben lent.
az enyém is az, tejfehérje- allergiás.
8 hós.
az előttem válaszolót még kiegészíteni sem tudom, olyan pontosan leírta a dolgokat.
a fehérje pótlás gyanánt még annyit, hogy több pulykamellet adhatsz neki. legalábbis a tej és tojásmentes diétáknál ezt javasolják.
így én minden nap adok egy picit a déli főzibe. kivéve, mikor halat vagy májat kap, és néha tartok egy-két nap szünetet is. mondjuk heti 1x kb.
csak azért írtam, hogy tudd, sajnos többen vagyunk ebben a cipőben!
én remélem, 1 éves korára kinövi.
nekem azt mondta a doki, hogy 1 éves korig tartsuk a szigorú diétát és akkor csinálun kegy tejterheléses vizsgálatot. ha az negatív lesz, szép lassan bevezethetjük a tejtermékeket, ha pozitív, akkor nekünk is még egy évig, 2 éves koráig kell tartani a diétát.
és akkor újra tejterhelés.
Sziasztok!
Az én lányom is tejfehérje allergiás és szintén 8 hós.
Én tápszerrel keverem ki neki a gabonapépet. Tényleg jól leírta a második válaszoló, én is köszönöm a sok hasznos infot. Mi nagyon sokszor eszünk bébiételt, az univer többségében nem tartalmaz tejfehérjét.
Sziasztok,
Nagyon,nagyon köszönöm a segítséget. Sokat segítettetek :)). A nagyobbik kislányom laktóz-érzékeny volt, 2 éves koráig szigorú diétát tartottunk, és szerencsére elmúlt :)). Attól rémültem meg picit, hogy az orvosunk szerint ez teljesen más, mint a nagylányomnál,mert ez általában maradandó. A bőrgyógyász és a gasztrodoki szerint pedig ugyanaz. Ugyanúgy figyelek a tej szócskára, mint eddig.
Kellemes ünnepeket és Boldog Új Esztendőt Kívánok.
off:
bocsesz, az egyik előző válaszoló vagyok, kérdezni szeretném, hogy mi az a gesztenye marci?hol keressem a spárban? sima gesztenyepüré?valami nasit szeretnék adni a lánykámnak és ez olyan jól hangzik, gesztenye egészséges.
köszi előre is
és én is boldog új évet kívánok nektek!
Szia!
A gesztenye marci olyan mint egy túrórudi, kívül csoki, belül meg gesztenye. Van meggyes ízesítésűben is, nagyon finom. Nálunk ott van a túrórudik mellett. Remélem megtalálod:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!