Mitől ilyen pici a babám? 6hónapos 5100gr, és 60cm. Valaki akinek hasonló gondja van? Születési súlya 2270gr 45cm, és időre!
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 10:06
1/11 anonim válasza:
Ha úgy nézed, nem is pici, mert hat hós korára megduplázta a születési súlyát, sőt.
2/11 anonim válasza:
Jézusom, hagyd már szerencsétlen kérdezőt azzal, hogy ivott e! Ha aggasztja a dolog, akkor olyan szörnyen részeges nem lehet, mert azok lesz.rják mi van a kölykükkel! Nyugi, én is nagyon kis súllyal születtem, bár hosszra kicsit nagyobb voltam. De szerintem nem kell aggódni, sokkal kisebbről indult, mint a többi baba, így ez a súly és méret szerintem teljesen jó neki, nem lesz törpe, ha ettől félsz :) Amúgy ha nagyon parázol, mért nem kérdezed meg az orvosodat? :)
3/11 anonim válasza:
Szia.A születési súllya tényleg pici,de ahoz képest most tökéletes méretekkel rendelkezik.Az én babám 2700g és 49cm született és 6 hósan 7150g és 70cm.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát végül is magasnak mi sem vagyunk mondhatók,mert párom 160 én 155.-Ja és sose dohányoztam(sógornőm igen mégis 3kg feletti volt a babája...)és drogot se próbáltam ráadásul nem is iszok alkoholt se soha.Akkor most mire fognád kedves válaszoló?
2010. dec. 25. 11:09
5/11 anonim válasza:
Kedves Második Válaszoló! Ha rendes választ nem tudsz adni, akkor inkább semmilyet se adjál. Az én babám is kis súllyal, 1760 grammal és 44 cm-rel született három héttel a kiírt időpont előtt. A doki csak nézett, mert az összes leletem rendben volt. Aztán kisütötték, hogy volt valami kis elzáródás a köldökzsinóron, ami miatt nem jutott elég táplálékhoz, de ezt ultrahangon észre kellett volna venni, de mégsem vették észre. Fél évesen 6 kg volt, egy évesen pedig 9 kg most a kisfiam. Ja, és nem ittam nem cigiztem, nem drogoztam, mégis megtörtént. Ne aggódj utoléri a többieket.
6/11 anonim válasza:
Ja, hát ha meg ti is ilyen nagyon alacsonyak vagytok, akkor meg egyáltalán ne izgulj, így pláne teljesen normális, hogy ilyen picike :)
7/11 anonim válasza:
Nem picike egyáltalán... pont méretes baba :) Gondolkozz,drága, ha ti sem vagytok troll méretűek,akkor miért várnád el a picikédtől, hogy úgy hízzon, mint egy elefántbébi ? Teljesen arányosan fejlődik, és ha ehhez mosolygós és husis a megfelelő helyeken, nincs okod parázni...
8/11 anonim válasza:
Pontosan tökéletes a babád!Az enyém is 6 hónapos 7500g 64cm.Szegénykémnek széle hossza egy!!!Mikor megszületett is ilyen furika volt!Mert 3630g és 47cm volt!Minden baba más!!!És hidd el nem olyan nagy baj az ha nem olyan hatalmas súlyú,mert engem,meg mindig piszkál a védőnő,hogy miért még csak hasra tud fordulni és vissza nem!Annyira dagi szegénykém,hogy le van maradva a mozgásban is egy kicsit.Pedig anyatejes baba,tehát nem hízlalom csak egyszerüen ilyen!
9/11 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó!!!!!!!!!!!! Nem pici!!!
10/11 anonim válasza:
Az én babám is pindurka, most 7 hónapos 6070 gramm és 63 cm. Születési súlya 2200 gramm, 44 cm, 3 héttel korábban jött, de nálunk a toxémia és ennek következtében az idő előtti elöregedő méhlepény is gondot okozott, de szerencsére "csak" ennyit, hogy pici lett. Ráadásul volt 2 hónap amikor nem volt hajlandó hízni, rengeteg orvoshoz járkálás, vizsgálat és gyógyszer után kimondták az igét, hogy genetikailag ilyen :) (Mi sem vagyunk túl nagyok, én 162 cm, párom 170) Amúgy tökéletesen formás, arányos baba, ráadásul egy örökmozgó.
Én most kezdem elfogadni, hogy ekkorka, mert állandóan ezen idegeskedtem, (még most is sokszor) de nem kell minden babának ducinak lenni. Arról nem beszélve, hogy úgysincs más választásuk, mint itt kinn megnőni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!