A kisfiam most volt 6 hetes. Születési súlya 2670 gramm volt, a 36. héten született. Nektek mennyit hízott a babátok, hasonló indulási feltételekkel?
Szia!
Az én kislányom is 36 hétre született 2500g/45cm-rel. Pontosat most nem tudok mondani, de arra emlékszem, hogy nekünk anno a havi!! 600g hízást sokallotta a(z azóta szerencsére nyugdíjas) védőnő. Én nem tettem semmit, igény szerint szopizott továbbra is, mostanra meg kifejezetten rossz evő lett belőle, pedig sosem tömtem. :-)
Ahogy elkezd mozogni (forogni, kúszni, mászni), nem gyarapszik majd annyit.
20 hós kislány anyukája
Neeee!! Nagyon jól hízik, hidd el lelassul ha itt az ideje! 2900 születtünk, 300g alatt sosem híztunk, csak mostanában, most 7900g 5.5 hós. Volt, hogy 450g volt egy héten.
A babád nagyon jól tudja mit csinál és nagyon jól csinálja. Te meg keress máik dokit szerintem...:-S Ilyet épeszű ember nem tanácsol koraszülött kisbabának!
Ne halgass a dokira.Az én kislányom 2500g született, 2400g volt mikor kiengedtek.Ő is állandóan evett, sokszor óránként.Ő is hasonloan hizott minden héten.Most 4 hós, 6 kiló, és most is imád enni, igény szerint szopik.
Szerintem ne éheztesd, tudja ő mennyit kell ennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!