Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem eszik keveset a babám?...

Nem eszik keveset a babám? Van más is akinek ennyit eszik a babája?

Figyelt kérdés
4,5 hónapos kisfiam egy nap megeszik 650-700 ml tápszert, 80-100 gramm főzeléket (sütőtök v. sárgarépa), és kb. 80-100 gramm gyümölcsöt (alma v. barack). Néha tápszer helyett tejpépet eszik. Most 6700 gramm és 65 cm, 3200 grammal és 47 centivel született. A védőnő szerint nincs gond, szépen gyarapszik, de én aggódom. Ha a kilóit megszorozzuk 150-el, akkor már 1000 fölött kellene ennie, és úgy tudom a gyümölcs nem számít bele.
2009. jan. 24. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem teljesen rendben van ez így! Ne aggódj amiatt, hogy mennyit eszik. Ha gyarapszik, nevetgélős, kiegyensúlyozott, akkor elég neki! Jelezni fogja, ha kevés. Amúgy az én babóm is ennyi idős, és még ennyit sem eszik sokszor, mégis szépen gyarapszik! Ne aggódj rajta!
2009. jan. 24. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szia! az én 3 és fél hónapos babám 6 és fél kiló és naponta kb. 800 ml tápszert eszik. és semmi mást, folyadékot sem hajlandó inni. és gyarapszik :) sosem ette az ajánlott mennyiségeket. a tápszeres doboz ajánlására rá se merek nézni, mert az még többet ír... a lényeg, hogy szépen nő. biztos jól hasznosítja :) szerintem neked sem kell aggódnod.
2009. jan. 24. 16:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnyugtattok. Boldog babázást!
2009. jan. 24. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem ne törődj a számokkal, egyszer én is nagyon megijedtem mert mérni kezdtem minden evés előtt és után, persze hogy nem annyit evett a kislányom, amennyi a nagykönyvben meg van írva. Viszont hetente 25-30 dekát hízik. Úgyhogy ne aggódj, a babád eleget eszik.
2009. jan. 24. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!