13 hónaposnak mehet már reggel este sima MIZO 2,8 as tej?
Már keverve adom neki fele tápszer+1 es este, reggel meg megissza a 2,5dl MIZO tejet
Nem vettem észre semmit rajta, hogy allergizálná
Mehet reggel-este neki?
Vagy kellenek ezek a +1 és +2 es tápszerek?
Mi a különbség?Miért kell azokat adni?
van 3,6 os is?:D
na azt hittem majd jön a sok szoptató fan anyuka, hogy mit képzelek én a mizo tejjel :D
Azért, hogy a gyártó jól járjon... (megjegyzem, nálunk a junior, vagy babatej, vagy ki hogy hívja, ment a kukába, mert a gyerek nem itta meg)
Nyugodtan adhatod a 2.8 tejet.
A 1.5 nem elég "tápláló" neki.
A 3.6tól a fiamnak hasmenése volt mindig.
Mehet neki nyugodtan.
Mi 1 éves koruktól házi tejet iszunk reggel, és este tápit(babatej).
Azért igy mert anyagilag egyformán jövünk ki, mert az ikrek reggel megisznak fél l tejet+ mi is fél l az már 1 liter,és ha este is ezt kapnák akkor apa mindennap mehetne a piacra. A másik ok pedig: koraszülöttek voltak és a tápiba több a vitamin. De lassan az estit is kiváltjuk tejre(26 hósak már).
Boldog Karácsonyt mindenkinek
nagyon köszönöm, tényleg nem is gondoltam volna, meglepődöm magamon is, ugyanis korán kezdtem a hozzátáplálást is, meg mindent eszik már mait mi
ez meg most pár napja ötlött meg a fejemben, hogy a sima tej is jó lehet neki már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!