Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Többgyerekes anyukák, első...

Többgyerekes anyukák, első babánál toxémia után következő terhességeknél szintén előfordult?

Figyelt kérdés
nálam kb 30. héttől drasztikus volt a toxémia, 35. héten császározni kellett, koraszülött babám 1980 g volt és kíváncsi lennék esetleges következő terhességnél mennyi az esélyem.nőgyógyász azt mondta kevés az esély,de én ezt nem hiszem el,kíváncsi lennék mások tapasztalataira
2010. dec. 22. 14:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is toxémiás voltam, de nekem nem voltak nagyon súlyosak a tünetek, hála Istennek az orvosom szemmel tartott végig és csak a 38. héten kellett császározni. De még így is félek én is, de mindenképpen szeretnénk még gyereket.

A lényeg: én két olyan lányt is ismerek, akinek az első terhessége toxémiás volt, másodszorra viszont simán ment minden. Az egyikük ráadásul simán szült másodszorra. És midnkettejüknek súlyos volt az első, 200 feletti vérnyomással. (A császáros lánynak az első babába nem is élte túl)

2010. dec. 23. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!