Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés utáni depresszió?

Edus83 kérdése:

Szülés utáni depresszió?

Figyelt kérdés
11hós a lányom,és mindenünk meg van ,bár az apukával semmi nincs köztünk mióta meg van a lányunk nem is nagyon segít,nincs sokat a kicsivel ,nap végére rettentő türelmetlen vagyok,nincs kivel beszéljek,már elegem van a bezártságból,egyre boldogtalanabb vagyok,pedig csodálatos egészséges szép lányom van,és tényleg mindenünk meg van,de lelkileg már egyre jobban kivagyok!!!
2010. dec. 21. 21:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
UTOLSÓ,TELJESEN IGAZAD VAN!!!!!!!!PONTOSAN ÍGY VAN,A LEGFONTOSABB NINCS MEG!!!
2010. dec. 22. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha jól értem külön vagytok az apukával, csak együtt éltek? Ha ez így van, az nagyon nem jó. :( Mert most így, de hogyan tovább? Így nem lesz társad az életben, a mindennapokban... És néha egy ölelés már elég. De legalábbis kell! Ha vele élsz, akkor nem áll módodban új kapcsolatot kialakítanod. tehát szerintem vagy teljesen külön kellene élnetek, vagy ezt a kapcsolatot rendezni. Mi miatt váltatok külön? Ha nem túl indiszkrét a kérdésem. Mert talán még nincs minden veszve, ha nem csak egymást hibáztatjátok, és még nem hültek ki az érzéseitek.
2010. dec. 23. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!