Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi miatt nem alszik el este a...

Mi miatt nem alszik el este a két éves kisfiam? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Kisfiamat eddig 8 körül mindig le tudtuk tenni aludni, és ő szépen el is aludt magától kb. 15 percen belül. 3 napja viszont folyamatosan sír, csak úgy alszik el, ha külön kivesszük és altatjuk. Mi történt vele?
2010. dec. 21. 20:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Na, hát ezt én is szeretném tudni.Hármasikreim vannak, másfél évesek, és kettő közülök szintén 3 napja nem akar elaludni a megszokott 8 órakor. Ráadásul egymást "tuningolják". Én mondjuk ki nem veszem őket, hanem bemegyek és simagotom őket, beadok nekik egy kis játékot, próbálom nekik mondani, hogy maradjanak csendben, mert a tesó alszik, de ha 5 percenként is berohangálok, akkor is eltart 9-ig mire elalszanak. Én arra gondoltam, hgoy most a hideg miatt nem nagyon megyünk ki, és nem fáradnak el eléggé. MÁs okot nem tudok, csak nem tudom, a harmadik miért alszik olyan jól? Persze reggel meg ők ketten alszanak még 1-másfél órával tovább, mint előtte. De így tolódik az egész napirend.
2010. dec. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!