Hogy látjátok, kell a mózeskosár vagy elég a hordozó?
Ezt nehéz kiszámítani előre. Egyik gyerekem jól elvolt a mózesben, sőt a francia ágy mellé tettem, és 3 hónapig abban aludt éjjel is, a másik viszont másfél óránál többet nem aludt el vízszintesben, majdnem 3 hónapos koráig csak az autós gyerekülésben volt képes jókat aludni. Minden áldott nap megpróbáltam vízszintesben altatni (előbb utóbb persze sikerrel), de kezdetben csak a görbe ülés volt jó, különben húzogatta fel a kis lábait és ordított.
Én is izgultam a gerince miatt, meg amiatt hogy hogyan fogom átszoktatni az ágyába, de sikerült, és már másfél éves, semmi baja a gerincének, ellentétben a nővérével, akit ugye elvileg "szabályosan fektettünk", neki vannak tartásproblémái (már három éves).
Totálisan babafüggő szerintem is. Nálunk elég lett volna egy teljesen vízszintesig dönthető, később sporttá alakítható babakocsi, meg az autókázáshoz bébihordó. Kicsit olcsóbban meg is úsztuk volna.
Ugyanis kisfiam 7 hetes koráig volt hajlandó megmaradni a mózesben, utána a bébihordóval jártunk sétálni, mert a sportülésbe mégsem rakhattam át, és nem volt más. Szóval ha újra kezdhetném, biztos nem ilyet vennék. Hiába lettem volna én mózespárti, ha a gyerek nem viseli el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!