Tehetek egy kanal tejfolt a toltott kaposztara (10,5 honapos)?
Figyelt kérdés
Maskent olyan szaraznak tunik meg nem is olyan finom. Joghurtot mar eszik regota de tejfolt meg nem adtam neki.2010. dec. 21. 14:56
1/5 anonim 

válasza:

Tejfölt 10 hónapos korától adtam kisfiamnak - dokink mondta, hogy mehet, pedig ő nagyon parázós fajta. :)
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem ha már töltött káposztát eszik akkor a tejföl mehet nyugodtan :)
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Delben a ferjem adott neki egy fel tolteleket a sajatjabol aprora felvagva mielott tejfolt tett volna ra. Nagyon izlett neki. El is keseredett amikor elvittem az asztaltol es nem kapott tobbet. Nem akartam eloszor, hogy jol belekjon belolle aztan gond legyen. Nem volt ehes, mert elotte ette meg a fozeleket csak nagyon izlett neki. :) Mivel nem volt semmi gond gondoltam adok neki ismet egy kicsit holnap ebedre de kiproballom tejfollel mert igy nem annyira szaraz az allaga. Koszi megegyszer es mindenkinek boldog babavarast es Kellemes Unnepeket. :)
2010. dec. 21. 15:09
5/5 A kérdező kommentje:
Elnezest! Nem babavarast hanem babazast. :) Nem tudom mi van mostanaba velem, meg vagyok zokkenve. :)
2010. dec. 21. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!