Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tartanád a babakocsit a közös...

Tartanád a babakocsit a közös tárolóban?

Figyelt kérdés
Nálunk eddig a lakásban állt, de most már tarthatatlan a helyzet, minden csupa sár. Naponta 3x mosok föl, ezért gondolkodom most a közös tárolón.
2010. dec. 21. 13:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ott tartom másfél éve, szerencsére nem volt semmi gond. Vagy a közös tároló, vagy minden nap levinni, utána pedig felcipelni a negyedikre (nincs lift). Nekem teljesen egyértelmű volt, hogy tárolóban fogom tartani, képtelen lennék cipelgetni.
2010. dec. 21. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt neked kell tudnod, hogy milyen a lakóközösség!

Mi ott tartjuk, nem aggódok (az elején egy picit féltem), de más babások is ott tartják, és nincs semmi gond.

De ha bármi konkrét okom lenne,hogy tartsak tőle, hogy ellopják, nem tartanám ott!

2010. dec. 21. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Én csak azért nem tartom ott, mert pincerészen van és borzalmas hideg lesz! Úgy meg nem ültetem bele!
2010. dec. 21. 15:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Én Böhömkét tartom ott. Közös tároló a mienk az egyetlen babakocsi ott más a folyosón tárolja. Na ha valaki kibányássza :) Szegénykét eléggé leamortizáltuk bő egy év alatt, olcsóbb kategóriás volt, nem százezres nagyságrend.

Nagy, nehéz, és elég bonyolult a szétnyitása. Zárható az ajtó.

A sportkocsit a konyhában tároljuk összecsukva. Minden alkalommal a folyosón alaposan lesuvickolom. De kinn nem hagyom, mert a tinik rendszeresen nyitva hagyják a bejárati kaput és volt már hajléktalan a 7-en is!

Bár hideg a pincerészi tároló, de télen bundazsák való bele, amit fel-le hordok.

2010. dec. 21. 16:39
 15/15 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Ez teljessen attól függ,hogy mit tárolnak még ott és milyenek a lakók.Nálunk van bent motor is elég olaj szag van bent.És 2 hónap alatt 2 bicajt is meglovasitottak.Nálunk van lift de igy is elég macerás ebben az idöben,a lift elött szoktam lesöpörni aztán áttörölni és igy be a lakásba.Természetesen ezt mind azután,hogy a babát már bevittem levetköztettem.

2010. dec. 21. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!