Tartanád a babakocsit a közös tárolóban?
Szerintem ezt neked kell tudnod, hogy milyen a lakóközösség!
Mi ott tartjuk, nem aggódok (az elején egy picit féltem), de más babások is ott tartják, és nincs semmi gond.
De ha bármi konkrét okom lenne,hogy tartsak tőle, hogy ellopják, nem tartanám ott!
Én Böhömkét tartom ott. Közös tároló a mienk az egyetlen babakocsi ott más a folyosón tárolja. Na ha valaki kibányássza :) Szegénykét eléggé leamortizáltuk bő egy év alatt, olcsóbb kategóriás volt, nem százezres nagyságrend.
Nagy, nehéz, és elég bonyolult a szétnyitása. Zárható az ajtó.
A sportkocsit a konyhában tároljuk összecsukva. Minden alkalommal a folyosón alaposan lesuvickolom. De kinn nem hagyom, mert a tinik rendszeresen nyitva hagyják a bejárati kaput és volt már hajléktalan a 7-en is!
Bár hideg a pincerészi tároló, de télen bundazsák való bele, amit fel-le hordok.
Szia.
Ez teljessen attól függ,hogy mit tárolnak még ott és milyenek a lakók.Nálunk van bent motor is elég olaj szag van bent.És 2 hónap alatt 2 bicajt is meglovasitottak.Nálunk van lift de igy is elég macerás ebben az idöben,a lift elött szoktam lesöpörni aztán áttörölni és igy be a lakásba.Természetesen ezt mind azután,hogy a babát már bevittem levetköztettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!