Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan tudta leszoktatni...

Ki hogyan tudta leszoktatni az együttalvásról a babáját?

Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

Az én babáim mindhárom az első naptól a saját szobájukban a saját ágyukban aludtak.Amikor születtek vittünk be nekem ágyat,ha nagyon fáradt voltam ne kelljen mászkálnom amíg szopik éjszaka.Az első 2 hónapig evett éjjel,a második 3,a harmadik 2.Azóta szerencsére nálunk nyugodtak az éjszakák mindenki alszik a helyén.A legkisebb féléves múlt.

De miért altattad melletted,ha most le akarod szoktatni?

Meg lehet érteni a gyereket,hogy a megszokáshoz ragaszkodik.Mindenképpen türelemmel próbáld.Én nem hagynám sokat sírni az biztos.

2009. jan. 23. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Állandóan melletted alszik? Napközben is? Próbáld meg fokozatosan leszoktatni, először csak nappal aludjon az ágyában, hadd szokja a helyet, aztán próbáld meg éjszakára is betenni, úgy h te is abban a szobában alszol, aztán 1 hét múlva már aludjál a saját helyeden. Türelem. Lehet,semmi gond nem lesz és gördülékenyen át tudod szoktatni!
2009. jan. 23. 14:19
 3/4 A kérdező kommentje:
én se hagynám sírni ez a baj,csak eddig normálisan aludt max1-2szer volt fennt,de a fogzás óta teljesen átalakult.ezért alszik,aludt velünk.
2009. jan. 23. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Születésétol fogva a babám mellettem aludt a francia ágyban égészen 6 honapos koráig,aztán a szobájába altattam el egyszer és azota már ott van ,ennek 2 honapja,egyböl megszokta olyan szinten hogy már ha álmos sir hogy vigyem be a szobájába és hadjam is bent egyedül.8 hos kislány anyuja.
2009. jan. 23. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!