Nagyon durva pelenka kiütésre mit ajánlotok?
1. vagyok. A gézlap tényleg jó lehet, hogy nem tud bepállni akkor ott a bőre és nem irritálja, hogy összeér neki.
Egyébként én már rég nem használok popsikrémet, mikor még egész pici volt, bepállott a babám bőre, olyan hámlós lett popsija és a combhajlata is, akkor szellőztettem. Így aztán inkább nem kenem semmivel, csak ha egy picit piros, este Neogranormonnal és a tiszta víz, de hírül sem volt még ilyen rossz nálunk a helyzet.
21:01 és 21:21 vagyok.
Nem szeretnék vitát, távol alljon tőlem, de az Oxy spray nem árt!!!( Az Oxy sterile spray tiszta víz magas koncentrációjú tiszta oxigénnel gazdagítva. Élénkít, hűsít, frissít, hidratálja a bőrt és a testet.)
A Bioptron pedig szintén nem! Az oldalukon meg lehet nézni, miket kezelhetünk vele!
Szeritem még mindig jobb, mint a sokadik krém, ami sajnos szintén nem használ.
Sziasztok!
Túl vagyunk egy rémes éjszakán és a mai napon is, bár még az éjjeltől tartok. Két orvosnál voltunk ismét. Elhagyjuk az Elocom kenőcsöt, Canestent írtak helyette, amelynek tetejére felváltva Neogranormon illetve Bepanthen Plus krémet kell kennem. Szájon át Aerius oldat és Normaflort kell szednie a kicsimnek, ez utóbbit azért, mert valószínű a fogzás miatt eltolódott a bélflórája és kimarja a fenekét a széklet. Természetesen nappal óránként cserélem a pelenkát, székletben nem volt hosszú ideig, bár egyik nap úgy éberedt, hogy kakis volt a pelus, azt nem tudom, hogy akkor meddig állt a kis feneke benne. Normál esetben nincs éjjel széklete, nappal pedig tudom mikor jön, így mindig külön figyelek erre mindig.
A doktornő azt mondta, hogy ezeket próbáljam meg, de sajnos nem biztos, hogy javulás várható. Én valahogy mégis azt érzem, hogy mégis, ezek hatnak talán. Ha mégsem, akkor foglamam sincs mi lesz, ez iszonyú.
Nagyon köszönöm a sok segítséget tőletek is! Az aloe virágot próbáltam éjjel, bekentem és fújtam, hogy hűtse, de jobb nem lett tőle. Most nagyon bízom ezekben a szerekben.
21:01, 21:21 , 22:03 vagyok.
Nagyon sajnálom a kicsidet. Remélem, ezek a kencék már fognak használni, és kellemesen telnek majd az ünnepek!! (A lámpát még nem próbáltátok?)
Szia! Jobban van!!! Ma reggelre meglett az áttörés, és az élénk vörösség helyébe lépett a halvány pirosság. Estére még jobb lett, még nem az igazi, de már a fürdés sem kibírhatatlan. Ez a legjobb karácsonyi ajándék számomra!
Köszönöm asz érdeklődést!
A lámpát nem volt alklamunk kipróbálni, nem tudtam anyukáméktól elhozni idáig, de remélem már nemn lesz szükség rá. köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!