Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon durva pelenka kiütésre...

Nagyon durva pelenka kiütésre mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
3 bőrgyógyásznál voltunk, mindhárman mást írtak fel, mára olyan lett a helyzet, hogy meg sem tudom mosni a kicsim fenekét, mert a víztől sokkot kap, vérvörös az egész. 2 éves
2010. dec. 20. 20:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

1. vagyok. A gézlap tényleg jó lehet, hogy nem tud bepállni akkor ott a bőre és nem irritálja, hogy összeér neki.

Egyébként én már rég nem használok popsikrémet, mikor még egész pici volt, bepállott a babám bőre, olyan hámlós lett popsija és a combhajlata is, akkor szellőztettem. Így aztán inkább nem kenem semmivel, csak ha egy picit piros, este Neogranormonnal és a tiszta víz, de hírül sem volt még ilyen rossz nálunk a helyzet.

2010. dec. 20. 21:47
 22/32 anonim ***** válasza:
bephanthen, ha nem sebes. De inkább SZELLÖZTETNI meg langyos hajszáritoval száritani, ha nedves lesz.
2010. dec. 20. 21:48
 23/32 anonim ***** válasza:

21:01 és 21:21 vagyok.

Nem szeretnék vitát, távol alljon tőlem, de az Oxy spray nem árt!!!( Az Oxy sterile spray tiszta víz magas koncentrációjú tiszta oxigénnel gazdagítva. Élénkít, hűsít, frissít, hidratálja a bőrt és a testet.)

A Bioptron pedig szintén nem! Az oldalukon meg lehet nézni, miket kezelhetünk vele!

Szeritem még mindig jobb, mint a sokadik krém, ami sajnos szintén nem használ.

2010. dec. 20. 22:03
 24/32 anonim ***** válasza:
Piros ecsetelő és bóraxos gyógyszertári popsikrém,+kamillás lemosás azonnali látványos javulást eredményez.Teljesen mindegy h csíp e v nem csíp a piros ecsetelő szegény mindenhogy ordítani fog ha rákened neki,nagyon el lehet már fertőződve.
2010. dec. 20. 22:07
 25/32 anonim ***** válasza:
Nekünk csak a Canesten vált be, semmi más. 2 nap alatt levitte a legdurvább kiütéseket is, volt amelyik már vérzett is.
2010. dec. 20. 22:31
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem volt sokáig a kakiban?
2010. dec. 21. 07:23
 27/32 anonim ***** válasza:
Az illatmentes törlőkendő elhagyását fogadd meg szerintem, mert ha ezen túl lesz a picúr, egy darabg biztosan érzékeny marad a bőrfelület. A DM-ben a Babylove-nak találtam ilyen törlőkendőt (fura, de csak ennek a gyártónak van ilyen...). Fehér csomagolású és elég olcsó is.
2010. dec. 21. 09:08
 28/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Túl vagyunk egy rémes éjszakán és a mai napon is, bár még az éjjeltől tartok. Két orvosnál voltunk ismét. Elhagyjuk az Elocom kenőcsöt, Canestent írtak helyette, amelynek tetejére felváltva Neogranormon illetve Bepanthen Plus krémet kell kennem. Szájon át Aerius oldat és Normaflort kell szednie a kicsimnek, ez utóbbit azért, mert valószínű a fogzás miatt eltolódott a bélflórája és kimarja a fenekét a széklet. Természetesen nappal óránként cserélem a pelenkát, székletben nem volt hosszú ideig, bár egyik nap úgy éberedt, hogy kakis volt a pelus, azt nem tudom, hogy akkor meddig állt a kis feneke benne. Normál esetben nincs éjjel széklete, nappal pedig tudom mikor jön, így mindig külön figyelek erre mindig.

A doktornő azt mondta, hogy ezeket próbáljam meg, de sajnos nem biztos, hogy javulás várható. Én valahogy mégis azt érzem, hogy mégis, ezek hatnak talán. Ha mégsem, akkor foglamam sincs mi lesz, ez iszonyú.

Nagyon köszönöm a sok segítséget tőletek is! Az aloe virágot próbáltam éjjel, bekentem és fújtam, hogy hűtse, de jobb nem lett tőle. Most nagyon bízom ezekben a szerekben.

2010. dec. 21. 21:09
 29/32 anonim ***** válasza:

21:01, 21:21 , 22:03 vagyok.

Nagyon sajnálom a kicsidet. Remélem, ezek a kencék már fognak használni, és kellemesen telnek majd az ünnepek!! (A lámpát még nem próbáltátok?)

2010. dec. 22. 23:42
 30/32 A kérdező kommentje:

Szia! Jobban van!!! Ma reggelre meglett az áttörés, és az élénk vörösség helyébe lépett a halvány pirosság. Estére még jobb lett, még nem az igazi, de már a fürdés sem kibírhatatlan. Ez a legjobb karácsonyi ajándék számomra!

Köszönöm asz érdeklődést!

A lámpát nem volt alklamunk kipróbálni, nem tudtam anyukáméktól elhozni idáig, de remélem már nemn lesz szükség rá. köszi!

2010. dec. 23. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!