Nagyon durva pelenka kiütésre mit ajánlotok?
Én még a Soducream-nél nem vettem észre, hogy használt volna, pedig csokadkrémként van feltűntetve.
1. vagyok egyébként. Nálunk ha pirosabb a popsija, én sem használom a popsitörlőt, vízzel mosom, de írtad, hogy nálatok szenvedés ez is. Míg kisebb volt, akkor szellőztettem én is, de most szinte 5 perc és pisil a drágám, így nem nagyon hagyom pelus nélkül. Meg a pelusát is sűrűn cserélem, ha pirosodik a popsija.
Szerintem egyszerre azért ne mindent próbálj ki. Én a szellőztetést és a Gabi hintőport próbálnám ki és ha sikerül olyan Bioptron lámpát kérnetek, azt. Bár nem tudom tűrné-e a babád, hogy percekig lámpázd. Nagyon sajnálom a babád!
Hát nem tudom mennyi lehet, ezt találtam, hogy kölcsönözhető:
Nekünk is csak az alapszín van a Bioptronhoz.
Próbáld meg, előtte fújd be Oxy-val. Ártani tuti nem árt, de szerintem használni fog!
Kívánom, hogy mielőbb rendbe jöjjön! Majd írd már meg légyszi, hogy alakult!
A Heim Pál bőrgyőgyászatának osztályvezető főorvosa nekünk ezeket írta (felülfertőződött a felmart bőrfelület a fogzáskor):
Solution merbromini (a piros ecsetelő)
Talcum, cink.oxid és bórsav tartalmú popsikrém
Minden pelenkázás után tegyél gézlapot a farpofák közé. A Sudocrem-et felejtsd el. Ha csak pisi volt, ne használj törlőkendőt, egyébként is csak illatmenteset vegyél. Fűts be egy szobát és amennyit csak lehet, hagyd pelenka nélkül a kicsit.
bizony, se oxi-t, se aloe-t ne tegyél rá, mert ordítás lesz.
Az ecsetelő nagyon jó, bár nem tudom, hogy csíp-e, mert a fiam önállóan is ordított, ha hozzáértem, így nem tudom, azért ordított-e, mert csípte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!