Mit ajánlotok pelenka kiütés ellen?
Előző vagyok.Kikerestem neked gyorsan!Sokan dicsérik köztük én is :-))
Vaníliás popsikrém:
Cera alba
Adeps lanae
Zinci oxydati
Sol. Acidi boric
Oleum helianathi
aa gta 40,0 (quadraginta)
Vaselin album
gta 200,0 (ducenti)
Vanillium
gta 0,40 (ctg quadraginta)
f ung
Köszi szépen a gyors válaszokat.Van itthon sudocrem,és most avval kentembe neki estére jó vastagon.Köszike még egyszer.
Jó éjszakát minden babának,és mamának.
Anyukak!
Nem biztos, hogy jo otlet vastagon felkenni a sudocremet, jo vastagon meg inkabb foleg ne. Tudom, hogy ez tunik logikusnak, de nekem is a dokim szolt, hogy ahelyett, hogy fel centis reteg kremmel aztatom a babam feneket es pazarlom a nem tul olcso kremet, inkabb ugorjak fel a gyarto honlapjara es nezzem meg, hogy valojaban hogy kell helyesen hasznalni.
Onnan masolom ki ezt a szoveget:
"Mennyi Sudocrem krémet kell felvinnem?
Az általános szabály az, hogy kis mennyiséget kell vékony rétegben felvinni. Apró, körkörös mozdulatokkal masszírozza be, amíg a Sudocrem eltűnik, és átlátszó filmréteg marad utána. Ha ez nem fedi le az egész érintett területet, vigyen fel még egy keveset – Ne feledje, egy kevés krém hatásai is tényleg sokáig tart.
Ha a terület ezután is fehér marad, túl sok volt a krém.
Azt hallottam, hogy a pelenka alatti bőrpír elleni krémektől a pelenka pórusai eltömődnek, és a pelenka hatékonysága csökken – megtörténhet-e ez a Sudocremmel?
A megfelelően alkalmazott Sudocrem esetében nincs arra utaló bizonyíték, hogy negatív hatása lenne a pelenkák vizeletelnyelő képességére."
Viszont ha vastagon kenjuk, akkor tenyleg ratapad a pelusra es a baba feneke pisiben fog azni, mert a pelus nem tudja elegge beszivni, igy epp ellenkezojet erjuk el. Elvileg ha vekonyan kened es bemasszirozod, akkor egy filmreteg kepzodik a boren, ami taszitja a nedvesseget.
Jah, nem kell lepontozni, nem kioktatni akarok, csak megosztani veletek azt, amit en is megtudtam szerencsere.
Itt olvasgathattok: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!