Kisfiam 25. -én lesz 6 hónapos. Még nem ül fel egyedül, de ha felültetem, akkor megül egyedül addig, amég valami játékért el nem hajol. Szabad így ültetni?
Figyelt kérdés
Tegnap pár percre bele tettem az etetőszékébe, amiben nagyon jól el volt. Dönthető, és pár hónapos kortól lehet használni. Remélem nem csináltam vele rosszat. A gerincét féltem.2009. jan. 23. 12:19
1/2 anonim válasza:
Addig nem szabad ültetni, amíg magától nem ül fel! Most még nem hiszem, hogy bármit ártottál volna neki, de ha egy mód van rá, inkább ne ültesd még.
2/2 anonim válasza:
szia.szerintem se ultesd meg a babad,mert nem tudja egyenesen tartani a gerincet.Varj mig magatol felul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!