Mikortól áltatok rá a napi kettő gyümi-főzelék étkezésre?
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja eszik a babám gyümölcsöket. Eddig délelőtt adtam neki, soha nem evett mennyiségeket, csak olyan 40-50g/ étkezés, de egy pár napja szopi után megeszik 150-160g gyümit is. Gondoltam, ha ezt tartja, akkor lassan lehet neki délután is enni adni még a szopi után. Ezt mikor kezdtétek, és mit adtatok enni a babának?2010. dec. 20. 14:08
1/2 anonim válasza:
6-8 hónapos koráig: délben gyümölcs, többi anyatej
(7 hónapos koráig a déli gyümölcs után is szopott)
8-10 hós koráig: deélben főzelék, hús, tészta.., délután gyümölcs, túró/joghurt, többi anyatej
10 hónaposan bejött a reggeli és 1 évesen vacsaora.
1 éves koráig délelőtt is cicizett.
2/2 anonim válasza:
Főzeléket délben, de én szopi előtt adtam.
9-10 között gyümölcs, majd alvás, ès 1-2 között kapta a főzeléket, utánna szopi, majd 5 körül tejpép, este szopi.
5 hónapos volt mikor először kapott főzeléket, és tejpépet.
Almát burgonyát meggyet főztem össze, céklát burgonyával, húslevesből burgonya répa, tök burgonya paradicsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!