Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos kislányunk áll egy...

8 hónapos kislányunk áll egy hete, azóta csak állna. Vennénk járókát, nem túl korai?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
járókát, hogy abban álljon? hagyd inkább a szobában, tedd bababiztossá. a fiam 9 hónapos, eszembe sem jutott egy ketrecbe bezárni.
2010. dec. 20. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem korai, késő!

Ennyi idősen már alig van gyerek, aki megbarátkozna vele, hiszem most fedezi fel a világot, kúszik-mászik egész nap.

Az első "ketrecével" sem értek egyet, én a fiam újszülött kora óta használom, pici korában reggel-este volt benne kb 30-30 percet, most 1 éves, és reggeli után 30-40 percre berakom, amíg megreggelizem, felöltözöm,odakészítem az ebédet, beágyazok stb. Amúgy egész nap közlekedik négykézláb a lakásban, jön utánam mindenhová.

Hasznos dolog a járóka, amikor jön a postás, vagy bármi miatt gyorsan biztonságos helyre kell tenni a kicsit.

2010. dec. 20. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok: erre a célra, hogy 30 percre ellegyen a gyerek valahol, vagy ha jön a postás betegyem, épp megfelelő a kiságy is.
2010. dec. 20. 10:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is késő már járókát venni, egyébként én sem tartom ketrecnek, mi is születése óta használjuk, most 4 hónapos a babánk.
2010. dec. 20. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:

6 hónapos volt a kisfiam, amikor megvettük Neki. 6 szögletűt vettünk, 120*120-as. Nem bántam meg, hogy megvettem. A kisfiam nagyon keveset van benne, de amikor beleteszem, akkor jól eljátszik.De akkor is figyeljük mindig és valaki mellette van.

Szerintem nem kötelező a járóka. Nem muszáj. Na meg fontos az is, hogy például ha a szekrénynél áll fel és mögötte, mellette vagy, még mindig könnyebben elkapod, mint a járókában. Én nem örülnék, ha elborulna a járókában.

Nekem 10 hónapos, 1 hónapja áll, de még így is néha elesik. Igaz, csak a popsijára, de vigyázni kell.

2010. dec. 20. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedben már biztosan nem vennék, felesleges, már elkéstél vele. :)

Amúgy szerintem sem ketrec, néha jó szolgálatot tesz. Ugyan nekünk nem volt, mi egy jobb utazó ágyat vettünk, aminek kicipzárazható az oldala, így ott ki-be tud bújni, ha akar, viszont ha tényleg olyasmit csinálok akkor ott elvan egy 15-20percig "bezárva". Mellesleg kicsire összecsukható és utazásnál is praktikus.

Amúgy az én babám is 8 hónaposan állt fel, 11 hónaposan már magától ment.

2010. dec. 20. 10:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is az utazóágyra szavazok, az is olyan jó kuckós, szeretik a babák. És az másra is használható.

A "ketreces" okoskodókkal ne foglalkozz!

2010. dec. 20. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:

nemhogy korai, hanem már késői szerintem. ne vegyél járókát, hagyd a lakásban "csatangolni", felfedezni a dolgokat!

néhány nap alatt lecseng majd a mindenhol feláll majd elesik dolog, aztán már csak feláll és álldogáll majd. ügyesedik.

2010. dec. 20. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:
SZERINTEM A KÉRDEZŐ NEM JÁRÓKÁRA, HANEM BÉBIKOMPRA GONDOL. CSAK SOKAN JÁRÓKÁNAK HÍVJÁK A BÉBIKOMPOT, ÉS NEM A HAGYOMÁNYOS ÉRTELEMBEN VETT JÁRÓKÁT ÉRTIK EZALATT. (Bocs, úgy maradt a billentyűzet.)
2010. dec. 20. 12:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszokat, én járókára gondoltam nem kompra.Ma megkérdeztem a dokinkat, azt mondta ujabban nem ajánlják a járókát mert később indulnak el a babák.Nem gondolom, hogy ketrec lenne, másrészt azért tettem volna járókába mert földszinti lakásban lakunk, hideg a pince, ezért nagyon hideg a föld.Leteszem, de vastagon kell öltöztessem amitől félek, hogy bemelegszik, megfázik.Köszi mindenkinek a válaszokat!
2010. dec. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!