Lehet hogy a babám nem eszi meg a tápszert, és a fagyasztott anyatejet sem?
Előfordul, hogy nem fogadja el a szopis baba a lefejt anyatejet, de nem feltétlenül a cumisüveg miatt, hanem az íze miatt. A tápszer meg aztán egyenesen teljesen más ízű. :o(
Sokszor a tápszeres anyukák is 3-4-sok félét kipróbálnak, mire megtalálják a megfelelőt.
Mivel a betegség csak átmeneti, tedd gyakrabban mellre a picit, akár óránként is, és lesz neki elég tejecske.
(Nem jött véletlenül meg a menstruációd is? Mert ha igen, akkor nem is biztos, hogy a betegségtől lett kevesebb, hanem a vérzés első napjai miatt, de ez csak egy tipp...)
Én is szoptattam sokszor betegen, át lehet vészelni pótlás miatt, és az sem biztos, hogy annyira kevés neki, inkább csak nyűgös, ha vírusfertőzésed van, akkor valószínűleg rajta is átmegy, csak éppen az anyatej miatt ő nem lesz annyira beteg, mint Te.
Jobbulást mihamarabb!
na nem elég hogy egy vagyon még te is beteg lettél most meg ez a szopi gond is!!!
eddig dilemmáztam a rota beadáson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!