Folyton sír a babám, amióta hazajöttünk a kórházból. Cumit nem szeretnék neki adni, de akkor mit tehetnék, hogy ne ordítson folyton?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 05:39
11/14 anonim válasza:
A cumitól nem szokik le a szopiról, de lehet hogy el sem fogadná a cumit. Amúgy van elég tejed? Nem éhes? Pár napig jó lenne mérni. Én nem vagyok ellene sem a cuminak sem az ujjszopásnak, mert mindkettő hozzásegít hogy nélküled is megnyugtassa magát. Ez pedig nagy könnyebbség, aztán úgyis leszokik róla ahogy érdekesebb lesz a világ.
12/14 anonim válasza:
Az én fiam is ilyen volt ahogy írod.A kórházba egy angyal, de ahogy hazajöttünk, kapásból annyira ordított hogy alig bírtuk megvigasztalni.Ő is szerette a cicit(még most is, pedig már 16 hós.), sokat volt rajta.Alig bírtuk elaltatni, mert ha le akartuk rakni, azonnal felkelt.Ez ment hónapokig, majd fokozatosan javult a helyzet, és egyre könyebb lett, egyszerűbb volt az altatás is.El kell fogadnotok hogy Ő ilyen baba, igényli a közelségeteket, eleinte lehet hogy sokat lesz ezért kézben.Mi nem tudtuk sírni hagyni.Egyszer próbáltuk, de két óra után mi adtuk fel, mert ez Ő kitartott.Akkor az egyszer próbáltuk, mert inkább a hányásig ordította volna magát.Nem könnyű az eleje, de idővel jobb lesz, legalábbis szerintem.Kitartás.
13/14 anonim válasza:
Én sem akartam cumit adni neki, aztán mégis úgy lett.
Egyből elfogadta, megnyugodott, és nem lett "cumifüggő"!
A szopizásba pedig egyáltalán nem zavart be!
Most 9 hós, és tényleg nagyon ritkán van a szájában cumi.
Ha már végképp nem bírjátok, szerintem próbáld meg!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Ma már nyugisabb volt, remélem egyszeri alkalom volt ez a vesszőfutás. :)
2010. dec. 20. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!