Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinál a lányom úgy,...

Miért csinál a lányom úgy, mint aki citromba harapott?

Figyelt kérdés

7 hós, és már többször észre vettem hogy úgy csinál, mint aki citromba harapott.. Összerándul, fintorog, megrázza magát, mint akin átfut a hidegrázás. Igen ilyesztő, és nem tudom miért csinálja...

Először evés közben vettem észre, azt hittem nem esik jól neki. De most is az ölemben játszott, és egymás után 2x is csinálta. Most ébredt, jó kedve van, nem látom okát, miért csinája.

Volt más is így ?

2009. jan. 22. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,akkor pisil.Nem?A lányomat olyankor kirázza a hideg.
2009. jan. 22. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
az én kislányom is 7 hós és állandóan összeszorítja a száját , és húzza jobbra baléra, gondoltam ezt azt, de szerintem semmi baja. amíg széklet vizelet rendben,nem lehet nagy baj ebben a korban. :-))
2009. jan. 22. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csinálta a kislányom 7-8 hónaposan. Ugyanez, mintha kirázná a hideg, meg fintorog. Védőnő szerint semmi. Nem tudtam semmihez kötni a dolgot, de én is úgy érzem nincs baj. Mostanában meg összeszorítgatja a szemét... (9 hünapos)... hát ilyenek a babák :))
2009. jan. 22. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!