Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az alma hasfogó? Három napja...

Az alma hasfogó? Három napja kóstolgatjuk az almát (Már megeszik 3/4 almát pürének) és azóta nincs széklete a kislányomnak.

Figyelt kérdés
Mit csináljak?Látom ,hogy szenved és felsír mikor pukizik,még éjszaka is,pedig eddig ilyen nem volt.Együnk most mát inkább barackot?Egyébként anyatejes csak már 7 hónapos azért kezdtük el a hozzátáplálást.
2009. jan. 22. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen, alma, banán hasfogó. Próbálj meg egy kis őszibarackot hozzákeverni, az székletlazító, vagy a sütőtök is az.
2009. jan. 22. 19:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ,akkor holnap barackot adok neki.Vagy az almát keverjem barackkal?
2009. jan. 22. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia.én 2 napja adom a babámnak az almát illetve levét,de eddig hasmenése volt.hát nemtudom :)
2009. jan. 22. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megpróbálhatsz hozzákeverni először egy kis barackot, és meglátod az eredményt! Jó kóstolgatást!
2009. jan. 22. 19:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,hát nem gondoltam ,hogy ilyen lesz már az eleje a hozzátáplálásnak.
2009. jan. 22. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mi igaz tápszeresek vagyunk, de nálunk is megfogja a kisfiam hasát az alma. Azt mondta az orvos, hogy csepegtessek pár csepp citromot a reszelt almába, így kevésbé fogja meg a pocakját.
2009. jan. 22. 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát ezt még sose hallottam,de ki fogom próbálni.
2009. jan. 22. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
szia! nálunk ugyanez volt, valami őrül küzdelmet folytatott az első gyümölcsös napokban, teljesen mindegy volt, hogy alma, banán, őszibarack vagy sütőtök. Szinte szilárd széklete lett 3 napon belül, és szegénynek szerintem fájt, mikor végre ki tudta tuszkolni magából. Ordított és vörösödött a feje. Aztán most már beállt a rend magától. Szilárdszerű a széklete, mindenféle hozzátáplálás megfogja a gyomrát.
2009. jan. 24. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!