Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Külön kell mostni a babák...

Külön kell mostni a babák ruháit? Milyen mosószerrel mossam?

Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én külön mostam mindig még most is pedig már lassan két éves.

Folyékony mosószerrel a legjobb. Én akkor nem is használtam öblítőt míg kicsi volt. De lehet kapni speciálisan babáknak való mosószert és öblítőt, azoknál a legkisebb az esély az allergiára.

2009. jan. 22. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, külön javasolt.

Van babamosószer: Domol Baby a neve, Brendon bababoltban kapható, kamillás, nem irritáló anyagokból van. Kb. 1300 Ft a 1,5 literes. (Egy baja van: a makacs foltot - gyümölcsfolt - nem hozza ki.)

2009. jan. 22. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig külön mosom.Nem használok öblítőt,mert mindent vasalok és így nem hiányzik.Amway baby mosószert használok.Igaz drága,5500ft egy dobozzal,de heti kétszer mosok a babára és hét hónapig tart egy doboz,ja és a foltokat is kiviszi.
2009. jan. 22. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi folyékony Arielt használunk, és külön mosok a babára.
2009. jan. 22. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Én nem mostam külön csak az első 1-2 hónapban. Aztán Tomival mostam a mi ruháinkkal együtt, igaz az én lányom bőre nem érzékeny, nem lett semmi baja.
2009. jan. 22. 21:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Külön mosok én is. 9hós mult. ArielColort használok mosóport és öblítőt Lenor Sensitiv-t fehéret amin egy kisifú van.
2009. jan. 22. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:
kisifú = kisfiú - bocsi
2009. jan. 22. 22:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Külön mosom mindíg a ruháit folyékony Ariel M-zim5-el és Lenor Sensitiv-el öblítem. És mindíg vasalom a ruhákat! Az öblítő nem azért kell hogy ne kelljen utána kivasalni a ruhát hanem hogy lágyabb tapintású legyen az anyag.
2009. jan. 22. 22:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Külön mosom a baba, és külön a két nagyobb lányom ruháit is. Mindenkinek van külön szennyestartója. Tide Sensitive mosóport és valamilyen sensitive öblítőt használok.
2009. jan. 23. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:
A Tide Sensitiv mosópor nagyon jó, a babám bőre nagyon érzékeny és mégsem okoz irritációt, sőt gyönyörűek a ruhák tőle. Gabi babaöblitőt használok, finom babaillata van és szintén nem irritál.És külön mosom én is a kis ruháit, szerintem higiéniai szempontból fontos!
2009. jan. 25. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!