Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébitaxiról vélemények?

Bébitaxiról vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 18. 21:47
 1/5 A kérdező kommentje:
érdemes megvenni??meddig lehet használni kb.?
2010. dec. 18. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!Hát én enyit sajnálnék érte....

Nekünk rendes hagyományos babytaxink van az is megfelelt a célnak.A kisfiam 18 hós még mindig használja a lakásba.Nemrég kapott kismotort de ezt jobban élvezi még a kormánya miatt meg az autós formájáért.

De jól néz ki meg kell hagyni:-D

2010. dec. 18. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyanilyen van,ill. nem pont ez,de ilyen 4 vagy 5 in 1-ben taxi.5000 ft-ért vettem a teszen,szép,újszerű..Meg kell hagyni,hogy nagyon jó választás,rendkívül sokrétűen ki lehet használni!!Imádták ha tologattam őket,amíg picik voltak,de már tudtak ülni,volt ugye lábtartója,szülőkarja,nem tudtak belőle kibukni-a nehézség az volt,hogy ilyenkor ha a teljes felszerelés rajta volt,nem volt az első kerék fordulós,emelni kellett őket forduláskor.Szerették a zenélőcentert rajta,nekünk állathangos volt,nagyon édes.Most már leszereltünk róla mindent,járássegítőként funkcionál ill. bébitaxiként,annak nagyon jó,a járássegítővel megint csak a kerék a gond,mert itt meg nem jó,ha fordul,rögtön nekimennek mindennek vele.A hinta részét sosem használtuk,mert inkább rángat,mint hintázik,nem elég nagy az íve.Összességében én nagyon szeretem,érdemes megvenni,több gyereket is kiszolgál!!
2010. dec. 18. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
jó kis cucc, nekünk is volt hasonló, de egyszerűbb és olcsóbb modell. inkább használtat vegyél teszen vagy vaterán, a babádat nem érdekli, hogy használtan kapja :)
2010. dec. 18. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Azóta megvettem a teszvesz-en használtan persze,általában ott vásárolok,semmi értelme újat venni.

köszi a válaszokat,remélem tettszeni fog neki,9 hónapos már és a Jézuska hozza neki:-)

2010. dec. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!