6 hónapos babámat sokszor porszívó zajra altatom. Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Így 2 perc alatt elalszik az ágyában. A másik gyerekünk soha nem aludt csak úgy el, mindig ringatni kellett és még most is 2évesen mellette kell lenni.2010. dec. 17. 17:09
2/12 anonim válasza:
:) Én tegnap vettem észre mikor porszivóztam hogy bealudt mellette...:)! Sztem nem gáz...:) ki kocsiban tologatja ki porszivózik mellette:)!:))))))
3/12 anonim válasza:
Én kisgyerek koromban nagyon szerettem a hangjára eleludni.
4/12 anonim válasza:
dejóó:))) ezt még nem is hallottam, ha műkösik akkor oké, csak nehogy később enélkül már ne is akarjon aludni :) mert akkor zajos estéitek lesznek :)
5/12 anonim válasza:
nekem akkor kellett beindítani a porszívót ha sírt, gyors megnyugodott, imádta. most 20 hónapos, na ne mondjam hogy veszekszünk a porszívón, mert ő aztán ki nem adná a kezéből...jajj bár már alaposan tudná használni, el nem rontanám az örömét :D :D :)
nem gáz a kérdésedre válaszolva. én páraelszívóról hallottam már hogy azzal altatták :)
6/12 anonim válasza:
Én is csináltam,sztem nem gáz.
Jó lenne ha mindig bejönne!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi, most megnyugtattatok!
2010. dec. 17. 17:54
8/12 anonim válasza:
Legalább összekötöd a kellemeset a hasznossal...mindig tisztaság lesz és még a babád is hamar elalszik!:) irigyellek!:)
9/12 anonim válasza:
Én hajszárítót vetettem be, de csak akkor, ha nagyon nyűgös volt. Féltem, hogy hozzászokik, és hülyének tartanak. :))
10/12 anonim válasza:
Gáz? Ne viccelj, "ősi" fegyver alvásra.
Én már itt több kérdésnél is leírtam, hogy a kisebbik sokszor csak a porszívóra tudott elaludni napközben.
Néhányan hülyének néztek már emiatt, de csak azért, mert nem tudják az alapelvet:)
Úgyhogy hajrá porszívó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!