Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korig adtatok...

Mennyi idős korig adtatok tápszert a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
A 3 éves kislányom iszik naponta tejet kb 3 dl-t de még mindig igényli a tápszert főleg reggel. Próbáltam akkor is tejet adni neki de nem kell neki. Iszik kakaót is. Én ugy gondolom amig kéri adok neki, nem gáz?
2010. dec. 17. 12:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én lányom is 3 éves korig itta a tápit, nem szerette a tejet. Aztán megelégeltem és rászokott a tejre. Utána meg azt imádta.
2010. dec. 17. 15:24
 12/16 A kérdező kommentje:
A Humana 3-as banánosat issza.
2010. dec. 17. 15:36
 13/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, mert vitaminok vannak benne!!!Én is adni fogom a kisfiamnak 3 éves koráig./amíg megtehetem/
2010. dec. 31. 21:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én ikreim 22 hónaposak, és reggel meg este tejjel vegyített tápszert isznak, az ebéd utáni alváshoz meg simán tápszert, de csak 120 ml-t, csak az íze meg a megszokás kedvéért kell már olyankor, mert nem hinném hogy ebéd után még éhesek lennének. Nem tudom elvenni, mert a sima tejet nem isszák meg. Ha van benne akár csak 2-3 kanálnyi tápszer, akkor már jó. Ja és még az egy éves korig adhatót kapják, mert egyszerűen nem fogadták el a másfajtát. Milupa Milumil AR. Nem refluxosak, soha nem voltak azok, csak amikor ezt kiírták, kb 4 hós korukban, akkor az ezelőtti banános tápszer néha visszajött, ezért írta ezt a doki, utána meg úgy megszokták, hogy másfajta már nem is kell. Rég el szeretném venni, de egyszerűen nem tudom átszoktatni Őket a sima tejre. :( Úgy vagyok vele, hogy 3 éves korukig majdcsak sikerült leállni róla, addig kiírja az orvos, bár így is elég sokban van, mert 2300 ft körül van két doboz 900 grammos, egy zacskó, tehát a 450 gramm kb 3 vagy 4 napra elég. Szerintem még mindig olcsóbb, mintha megvenném dm-ben a másfajta, max 600 grammos tápszert, amit meg sem innának. Nem kísérletezek most egyelőre, talán pár hónap múlva újból veszek valami mást, tejitalt, vagy bármit, utoljára 18 hónaposan próbáltam váltani, sikertelenül.
2010. dec. 31. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
Egyszer kiszámoltuk, hogy egy középkategóriás 2.8-as tej annyiba jön ki mint egy Babylove-os tápszer, úgyhogy anyagilag ugyanott vagy...
2010. dec. 31. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:
De nem csak 1 éves korig írják fel? Igaz ott a recept nélküli:) Én csak 10 hónapos koráig, azóta tehet kap, mindigis utálta az ízét és ekkor elege lett, a tejcsit imádja.
2011. jan. 1. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!