Mennyi idős korig adtatok tápszert a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
A 3 éves kislányom iszik naponta tejet kb 3 dl-t de még mindig igényli a tápszert főleg reggel. Próbáltam akkor is tejet adni neki de nem kell neki. Iszik kakaót is. Én ugy gondolom amig kéri adok neki, nem gáz?2010. dec. 17. 12:36
11/16 anonim válasza:
Én lányom is 3 éves korig itta a tápit, nem szerette a tejet. Aztán megelégeltem és rászokott a tejre. Utána meg azt imádta.
12/16 A kérdező kommentje:
A Humana 3-as banánosat issza.
2010. dec. 17. 15:36
13/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, mert vitaminok vannak benne!!!Én is adni fogom a kisfiamnak 3 éves koráig./amíg megtehetem/
14/16 anonim válasza:
Az én ikreim 22 hónaposak, és reggel meg este tejjel vegyített tápszert isznak, az ebéd utáni alváshoz meg simán tápszert, de csak 120 ml-t, csak az íze meg a megszokás kedvéért kell már olyankor, mert nem hinném hogy ebéd után még éhesek lennének. Nem tudom elvenni, mert a sima tejet nem isszák meg. Ha van benne akár csak 2-3 kanálnyi tápszer, akkor már jó. Ja és még az egy éves korig adhatót kapják, mert egyszerűen nem fogadták el a másfajtát. Milupa Milumil AR. Nem refluxosak, soha nem voltak azok, csak amikor ezt kiírták, kb 4 hós korukban, akkor az ezelőtti banános tápszer néha visszajött, ezért írta ezt a doki, utána meg úgy megszokták, hogy másfajta már nem is kell. Rég el szeretném venni, de egyszerűen nem tudom átszoktatni Őket a sima tejre. :( Úgy vagyok vele, hogy 3 éves korukig majdcsak sikerült leállni róla, addig kiírja az orvos, bár így is elég sokban van, mert 2300 ft körül van két doboz 900 grammos, egy zacskó, tehát a 450 gramm kb 3 vagy 4 napra elég. Szerintem még mindig olcsóbb, mintha megvenném dm-ben a másfajta, max 600 grammos tápszert, amit meg sem innának. Nem kísérletezek most egyelőre, talán pár hónap múlva újból veszek valami mást, tejitalt, vagy bármit, utoljára 18 hónaposan próbáltam váltani, sikertelenül.
15/16 anonim válasza:
Egyszer kiszámoltuk, hogy egy középkategóriás 2.8-as tej annyiba jön ki mint egy Babylove-os tápszer, úgyhogy anyagilag ugyanott vagy...
16/16 anonim válasza:
De nem csak 1 éves korig írják fel? Igaz ott a recept nélküli:) Én csak 10 hónapos koráig, azóta tehet kap, mindigis utálta az ízét és ekkor elege lett, a tejcsit imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!