Túrót milyen mennyiségben lehet adni egy étkezésre a babának?
Figyelt kérdés
13 hós a kislányom, nemrég kezdtük a tejtermékeket. A túró az én gyomromnak nehéz szokott lenni, ezért jutott eszembe a kérdés. Adhatok neki 80-100 millit is egyszerre (gyümölccsel), vagy inkább kisebb adagokat hozzákeverve valamihez?2010. dec. 16. 22:15
1/8 Vilcsianyuja válasza:
én a 12 hónapos lányomnak egy evésre egy fél kockányi (kb. 125g) túrót szoktam gyümölccsel összemixelni.
2/8 anonim válasza:
Kisfiam 8 hós korától eszik túrót. 1 éves korától 1 csomagnak a felét megeszi gyümivel vagy tejföllel, cukorral kenyérre kenve.
3/8 anonim válasza:
9 hónapos a lányom, 1 hónapja kap túrót gyümölccsel. Kb. 125 g amit megeszik. Imádja!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor bátor leszek :)
2010. dec. 17. 06:54
5/8 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért.
Csak azt szeretném kérdezni, hogy a túrót simán összeturmixoljátok a gyümölccsel? Nem túl "száraz" úgy? Vagy tesztek még bele vmit? Mivel lehet még ízesíteni?
Épp ma jutott eszembe, hogy már azt is lehetne adni a babámnak, de hogyan?
Megköszönöm, ha még ír valaki!
6/8 anonim válasza:
Utolso valaszolonak: en joghurttal keverem, ha tul szaraz a turo, es a ha a gyumolcsnek sincs annyi leve. 10,5 honapos a kisfiam, nagyon szereti.
8/8 Vilcsianyuja válasza:
bocsi, én most tértem vissza. én fagyasztott meggyel és szilvával turmixolom a túrót, azok eresztenek annyi levet, hogy nem kell higítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!