Rosszcsont fiatoknak megmaradtak az elsö fogai ugy hogy maguktól hulljanak ki?
Figyelt kérdés
14 hós de nem vagyok biztos benne hogy sokáig meg leszenek.egész nap lohol és esik kel a nagy játékban,szinte minden nap vérzik a szája széle,egyszer kitöri a fogát az biztos.sokszor ugy felreped hogy folyik a száján a vér.nem tudok jobban vigyázni rá,csak megy megy...2010. dec. 16. 20:38
1/5 anonim válasza:
Szia!
A babám 20 hónapos most!
Sajnos már a bal 2-es fogacska tőből kitört augusztusban!
Szegénykémnek kb 7-8 éves koráig csak a fog helye fog látszani!
Remélem több ilyen baleset nem fog történni, szörnyű volt!
2/5 anonim válasza:
Fiamnak 1 évesen az eegyik első szemfoga kettétört (stoppolófával a szájában esett el), de csak 6 évesen esett ki.
3/5 anonim válasza:
Márciusban lesz 3 éves a nagyobbik rosszcsontom. Ő rengeteget esett, kelt, zuhant, stb... Én mindig a fogait féltettem és féltem, de szerencsére megúszta minden esésnél annyival, hogy a szája repedt fel...
A kicsi húzósabb eset lesz, már előre látom:)
4/5 anonim válasza:
Nekünk is csorba már a fogunk. Kb. 2 hónapja tört le az első fogából egy darab. 20 hós volt. Ő is egyfolytában rohan, de nem előre néz:)
5/5 anonim válasza:
Bízom benne, hogy most 21 hónapos fiaimnak jó fogaik lesznek. Én 26 éves vagyok, és a jobb 3-as fogom még mindig tejfog. A maradandó fog elfeküdt az ínyemben. De ez nálunk családi vonás, a 20 éves hugomnak és a 16 éves öcsémnek is így van, sőt az egyik kicsimnek ott +1 foga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!