Kinek "rosszcsont"a babája?
Jesszus, már látom a sorsom... :((
11 hónapos lesz a kisfiam. A növények földjén lévő agyaggolyókat szopogatja, mintha cukorka lenne, illetve szétszórja őket, vagy csak eszi a földet.
Ha a mosogatógépnél vagyok, állandóan le akarja tépni a benne lévő felakasztott illatosítót, illetve kipakol mindent belőle, amit ér.
Ha a mosógépbe pakolok ruhákat, minden ruhadarab után rá akarja csukni a kezemre az ajtaját.
Nulla félelemérzettel felmászik mindenhová, majd onnan fejjel előre leveti magát a mélybe.
El kellett adnunk a pihenőszéket, mert nem rendeltetésszerűen használta: belemászott, felállt, és a rajta lévő ívbe kapaszkodva hintázott, egyszer előrefelé nyomott egy orrost is, mert átbillent vele.
Ha nyitva van a teraszajtó, kiszökik a teraszra, és a kerti úton lévő kis kavicsokat bedobálja direkt a fűbe.
Ha nyitva hagyom a fürdőszoba ajtót, akkor a sarokban lévő kis kovácsoltvas állványt állandóan fel akarja borítani (potpourri van a tetejében, meg fésűk, ilyesmik vannak rajta).
A WC papírt és a WC kefét már el kellett tennem olyan magasságba, ahol nem éri el, egy guriga WC papírt egyszer miszlikbe aprított.
A konyhaszekrényre már szekrényzárat kellett raknom, mert többször kiszórta a kakaóport, és a földről nyalogatta fel. :)
A szobában az alsó fiókból állandóan kiveszi a bugyijaimat, és úgy hozza a csipkés tangákat kifelé, mintha valami jó kis zsákmány lenne. :)
Assszem készülhetek, mert lesz ez még rosszabb is. :))
Szia!
Az én fiam 19 hónapos, tegnap "kimosta" mamánál a beáztatott ruhát, pedig csak egy pillanatra nem néztem rá.
A múltkor 3 kattintással kikapcsolta a számítógépet, szeret szerelni, eteti a pipiket, kergeti a macskát.
Ő is igazi rosszcsont.
azt hiszem én is sorstárs vagyok :) lassan 14 hónapos a kisfiam, már 2 hónapja megy, tulajdonképpen egyáltalán nem játszik a játékaival, egész álló nap jön megy, lépcsőzik, pakol, sokat vagyunk kint a mehetnékje miatt :D és mindig visz magával valamit az útra, tusfürdő, fogkefe, wc papír :D
tegnap kinyitotta az élelmiszeres szekrényt, kivett 2 krumplit, odamenet a wc-hez, felnyitotta és mindkettőt beledobta :D :D
ja és egy árva percre nincs el magában
utolsó vagyok,
nagyon jót nevettem azon amiket írtatok előttem :)
a legjobban a videó magnó és a reggeli tetszett :D :D
annyira imádnivalóak nem?
mi is sokat nevetünk rajta hogy miket csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!