Mit adjak karácsonyra a lányomnak ha nincs miböl? . Mielött lehurrogtok férjem 1 éve elhagyott igy egyedül vagyok . Nehéz. Ráadásul lányom cukorbeteg is igy a kis gyedemet felörli a sok kellék gyogyszer . és az élelem
tudom hgy nem ez a lényeg de még is szeretnék valamit. nekem sem volt soha igazi karácsomom igy tudom milyen . . sajnos nincs pénzem igazán még ruhácskákra sem igy az sem megoldás..
esetleg valaki aki ügyeskezü anyuka irna ötletet hogyan készithetek szép kis használható játékocskákat.
boldogsággal tölt el hogy vannak még olyan jobb modu anyák is akik nem csak az eget nézve a vásárlás lázában megfeledkezve az ijen anyákrol is mint én tesznek.. nagyon megköszönném szivességedet..
ha teheted segits.
mégegyszer köszönöm ..nem gyözök hálás lenni:-) nektek.
Sajnálom, de csak karácsony után fog megérkezni az én csomagom...ne haragudj, de elúsztam a nagy zűrzavarban.
Kellemes Ünnepeket!
remélem idöben odaért a "Jézuska" 24.-e elött?!
Kellems Karácsonyt
Kedves Kérdező!
Rég jártam a gyakorikerdesek.hu oldalon, csak most találtam Rád. Remélem jól teltek az ünnepeket, olvasom, hogy nagyon kedves volt a többi hozzászóló és szebbé tette az ünnepeketeket. Azért vannak még rendes emberek, kedves tőlük, hogy küldtek ajándékokat. Nekem is van egy cukorbeteg kisgyermekem, igaz fiú és nem kislány, alig idősebb, mint a te lányod, de biztos tudnék én is neked küldeni hasznos dolgokat, ami az én kisfiamat már nem érdekli. Kérlek küldd el nekem priviben a neved és a címed!
Kérném továbbá, hogy írjál kicsit magatokról! Milyen idősen lett a kislányod cukorbeteg, hogy derült ki, milyen kezelést kaptok?
Üdv
Szia!
Írj a köv. email címre nekem:
hopihe45@gmail.com
Várom leveled!
Üdv:
Dóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!