Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 9-18 vagy a 9-25 kilós...

A 9-18 vagy a 9-25 kilós autósülést javasoljátok inkább egy 9 hónapos 10- 10.5 kilós babának?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Az attól függ hogy te melyiket szeretnéd. A 9-25 kg-os talán azért jobb mert egy ideig nem kell új ülést venni és anyagilag jobb megoldás, viszont

Úgy tudom hogy 9-18 kg-os 4, a 9-25kg-os pedig 6 éves korig jó.

6 év "szerintem" sok ugyanabban az ülésben. Én pl. a 9-18kg választom majd.

2009. jan. 21. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
szia a kisebbet válaszd a nagyobban annyira elvesznek...
2009. jan. 21. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Mi a ferrari ülést vettük.Úgy indultunk,hogy a nagyobbat vesszük sporolás képpen,de rájöttünk,hogy az óriási neki,így a kisebb lett.Ha 4évig rendszeresen használja akkor úgyis lestrapálja és megérik neki egy új,max ha lesz egy tesó elhasználja majd ő a kisebbet,de a legjobb ha bementek egy bababoltba és belepróbáljátok.Én a kisebbet javaslom..nekünk 6hónapos a fiunk de már azt használjuk és imádja.A lényeg,hogy legyen dönthető,a mienk 4fokozatban dönthető és nagyon kényelmes,jól kipárnázott,sztem jól is néz ki,biztonságos,eredeti ferrari termék,és a fiam akkorákat szunyál benne,hogy néha irígyelem:D
2009. jan. 21. 23:30
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, a ferrarit mi is nézegettük:) a páromnak eléggé bejön és hogy még jó is, akkor asszem az lesz:))
2009. jan. 22. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!